20.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Hakem Suat Arslanboğa’nın sözleşmesinin iptali meclise taşındı. Fendoğlu : VAR kayıtları açıklansın” dedi

Hakem Suat Arslanboğa’nın sözleşmesinin iptali meclise taşındı. Fendoğlu : VAR kayıtları açıklansın” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Merkez Hakem Kurulu’nun önesiriyle Türkiye Futbol Federastonu tarafından Profesyonel Hakem Sözleşmesi feshedilen Suat Arslanboğa’yla ilgili, “VAR (Video Yardımcı Hakem Sistemi) kayıtları açıklanmadan, gerekçesiz olarak sözleşmesi iptal edilen bu hakem arkadaşımızın haklarının tekrar verilmesi veya kamu vicdanında aklanması için VAR kayıtları açıklansın” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gündem dışı söz alan Fendoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından sözleşmesi feshedilen üst klasman hakemi Suat Arslanboğa ile ilgili konuşma yaptı.
Milletvekili Fendoğlu, “Buradan Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) seslenmek istiyorum; geçtiğimiz aylarda Beşiktaş-Başakşehir maçının hakemi bir gerekçeyle görevinden alındı. Sözleşmesi feshedildi. Hakemimiz Suat Arslanboğa, Eskişehir bölgesini temsilen gidiyor. VAR (Video Yardımcı Hakem Sistemi) kayıtları açıklanmadan, gerekçesiz olarak sözleşmesi iptal edilen bu hakem arkadaşımızın haklarının tekrar verilmesi veya kamu vicdanında aklanması için VAR kayıtlarının açıklanmasını rica ederim” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın