20.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Jean pantolonun paçalarını kıvırmanın 6 farklı yolu

Jean pantolonun paçalarını kıvırmanın 6 farklı yolu

Dolabımızın ayrılmaz parçası olan jean pantolonlar, bir diğer önemli aksesuarımız olan ayakkabılarımızı öne çıkarmak ve görünüme biraz stil dokunuşu yapmak istediğimizde birçok farklı seçenekle kullanışlılıklarını bir kez daha kanıtlıyorlar. Paça kıvırmadan bahsediyoruz! Moda haftalarından ünlü isimlerin sokak stillerine kadar sıklıkla rastladığımız paça kıvırma trendi; kullanacağınız jean modeli ve stilinize göre istediğiniz şekile uyarlanabiliyor.

İşte jean pantolonunuzun paçalarını kıvırmanın 6 yolu:

Süper ince kıvırma

Jean pantolonuzun paçalarını süper ince bir şekilde kıvırmak, ince bir silüet de sağlar. Paça dikişi kalınlığında iki kat kıvırdığınız paçalarınızın simetrik göründüğünden emin olun.

Kalın kıvırma

Kalın kıvırma stili en iyi geniş paçalar etki gösterecektir. Ayak bileğinizi geçmeyecek kalınlıkta iki kat kıvırın ve hazırsınız!

Döndürerek kıvırma

Biraz çabasız görünen bu görünümü özellikle bahar ve yaz aylarında boyfriend jeanlerinizle uygulayabilirsiniz. Her zamanki kıvırma işleminizi bu kez kat kat değil, ilk kattan sonrasını rulo yapar şekilde döndürün, silindirik bir görünüm elde edin.

İçe kıvırma

Bu stil özellikle stilettolarınız ile kombinlediğiniz likralı jeanleriniz konusunda işe yarar. İstediğiniz boyda paçalarınızı içe katladıktan sonra hafif ısıda ütü işlemi uygulayıp katlamayı sabitleyin.

Yarım kıvırma

Boyfriend jeanlere oldukça yakışan bu katlama modeli sayesinde çabasız bir şıklığa da sahip olacaksınız. Dışa doğru katladığınız kalın katın ardından; dışta kalan paçanın dikiş kısmını da tekrar dışarıya yönlendirip hacim verin.

Dağınık kıvırma

Skinny veya boyfriend jeanlerde kullanılabilen bu kıvırma yönteminde, paçanızın bilek hizasında kalmadığında emin olun. İlk katı yarım kıvırın, belirlediğini tek bir yönden; üstüne ikinci yarım kıvrımı yapın.

KAYNAK : http://www.kadinvekadin.net/jean_pantolonun_pacalarini_kivirmanin_6_farkli_yolu.html

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın