19.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

LG G Flex 3 Ne Zaman Tanıtılacak?

LG G Flex 3 Ne Zaman Tanıtılacak?

G Flex serisi altında iki telefon duyurusu gerçekleştiren LG, ürün döngüsü tamamlanmasına karşın henüz serinin üçüncü modelini tanıtmış değil.

Şirkete yakın kaynaklar ilk olarak telefonun Mart 2016’ta tanıtılacağı yönünde iddialarda bulunmuştu; ancak yaz dönemine girmek üzereyiz ve henüz LG cephesinden G Flex 3 modelini görebilmiş değiliz. Farklı kaynaklar ise LG’nin G Flex serisini rafa kaldırdığı yönünde görüş bildirdi.

iPhone 7 Bir Kez Daha Görüntülendi

iPhone 7 cephesinden yepyeni görüntüler geldi. Yeni sızıntılar iPhone 7 ve 7 Plus’ta yer alacak…

LG G Flex 3, IFA 2016’da Tanıtılacak!

Uzun bir sessizliğin ardından G Flex 3 bir kez daha gündeme geldi. PhoneSspot sitesinde yer alan habere göre LG G Flex 3 modeli IFA 2016 etkinliğinde görücüye çıkacak.

2-7 Eylül tarihleri arasında Berlin’de gerçekleşecek etkinlikte teknolojisi dünyasına ilişkin birçok ürün sergileniyor. Son haberler ne derece güvenilir bilmiyoruz, fakat üçüncü nesil G Flex serisi telefonu etkinlik kapsamında görmemiz sürpriz olmayacaktır.

LG G Flex 2

LG G Flex 3 Özellikleri

LG G Flex 3’ün muhtemel özelliklerine göz attığımızda iddialı bir telefonun bizleri beklediğini söyleyebiliriz. Ekran tarafında 5.5 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü kavisli P-OLED panelin kullanılacağı telefon beklendiği gibi gücünü Snapdragon 820 işlemcisinden alacak.

16 magepiksel arka ve 8 megapiksel ön kameranın eşlik edeceği G Flex 3’ün bellek birimi ise 4 GB RAM ve 32/64 GB dahili depolamadan oluşacak. Telefon ayrıca microSD kart desteği sunacak.

:: Sizce G Flex serisi devam etmeli mi?

KAYNAK : http://shiftdelete.net/lg-g-flex-3-ozellikler-tanitim-tarihi-71805

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın