02.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, Malatya’yı ayağa kaldıracak projelerinin tanıtım toplantısını gerçekleştirecek.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, Malatya’yı ayağa kaldıracak projelerinin tanıtım toplantısını gerçekleştirecek.

Malatya’yı Ayağa Kaldıracak Projeler Tanıtılıyor!

CHP Malatya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, 29 Şubat Perşembe günü saat 11.00’de Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde Malatya’yı ayağa kaldıracak projelerini tanıtacak.

Toplantıda altyapı, ulaşım, deprem konutları, ekonomi, esnafın sorunları, çiftçi ve hayvan üreticilerinin talepleri, spor, tarih ve kültürel değerler gibi birçok konuda projeler ele alınacak.

Veli Ağbaba, depremden sonra Malatya’dan ayrılmadan tüm sorunları takip ettiğini ve çözüm için çalıştığını vurguladı. 31 Mart seçimlerine yoğun bir şekilde hazırlandıklarını, konteyner kentleri ve esnafları ziyaret ederek Malatyalıların sorunlarını dinlediklerini ve çözümler üretmeye çalıştıklarını belirtti.

Tüm Malatyalıları proje tanıtım toplantısına davet eden Ağbaba, şunları söyledi:

“Malatya’yı tekrar ayağa kaldırmak için tüm güçlerimizle çalışacağız. Projelerimizle Malatya’yı hak ettiği yere taşıyacağız.”

Toplantı:

  • Tarih: 29 Şubat Perşembe
  • Saat: 11.00
  • Yer: Malatya Kongre ve Kültür Merkezi

Malatya’nın geleceği için bu önemli toplantıyı kaçırmayın!

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın