22.06.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi Öğrencileriyle Geleceğe Işık Tutuldu

Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi Öğrencileriyle Geleceğe Işık Tutuldu

Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi, yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Tecrübe Paylaşımı” programıyla öğrencilerini geleceğe hazırlayan değerli bir etkinliğe imza attı. Programda, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Gecit, gençlerle bir araya gelerek bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Başkan Gecit, öğrencilerin kişisel ve akademik gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlayan programda, ilham verici hikayelerle onlara motivasyon sağladı. Gençlerin ufuklarını genişletmek, gelecekteki hedeflerine ulaşmaları için gereken bilgi ve becerileri kazandırmak, programın temel hedefleri arasında yer aldı. Başkan Gecit, ülkemizin geleceğinin gençlerin ellerinde olduğunu vurgulayarak, onların aldıkları eğitimle topluma faydalı bireyler olarak yetişeceğine olan inancını dile getirdi.

Programda, öğrencilerin disiplin, azim ve kararlılıkla büyük başarılara imza atacağından emin olduğunu belirten Başkan Gecit, gençlerin eğitim hayatlarında başarılar diledi. Etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen Yeşilyurt Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, öğretmenler ve okul yönetimine de teşekkürlerini sunan Başkan Gecit, programın gençlerin geleceğine ışık tutan önemli bir adım olduğunun altını çizdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın