27.07.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Başkan Er Bir Araya Geldi

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Başkan Er Bir Araya Geldi

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak amacıyla Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile bir araya geldi.
Büyükşehir Meclis Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Başkan Er’in yanı sıra Malatya Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar, Çocuk Meclisi Başkanı Ravzanur Güde, meclis üyeleri ve aileleri katıldı.
Başkan Er’den Çocuklara Mesaj
Başkan Er, konuşmasında çocukların bayramını kutlayarak, atalarımızın canları pahasına bizlere bıraktığı bu topraklarda huzur içinde yaşamanın önemine değindi. Dünyadaki tüm çocukların masumiyetine vurgu yapan Başkan Er, özellikle Gazze’deki çocukların maruz kaldığı zulme dikkat çekti ve Türkiye’nin her zaman mazlumların yanında olduğunu belirtti.
Çocuk Meclisi Başkanı Güde’den Farkındalık Çağrısı
Ravzanur Güde ise Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi olarak deprem sonrası zorluklara rağmen çocuklara yönelik faaliyetlere devam ettiklerini ifade etti. Çocukların kent yönetiminde aktif rol alması gerektiğinin altını çizen Güde, bu amaçla başlatılan “Söz Küçüğün” projesinden bahsetti ve Başkan Er’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Güde ayrıca, 23 Nisan’ı kutlarken geleceğin büyükleri olarak üzerlerindeki sorumluluğun farkında olduklarını ve ülkemizi her alanda daha iyi noktalara taşımak için çalışacaklarını söyledi. Filistinli çocukların yaşadığı zorluklara da değinen Güde, barış ve huzur dolu bir dünya temennisinde bulundu.
Çocuklar Hayallerini Anlattı
Etkinliğin devamında çocuklar, Malatya ile ilgili hayallerini ve geleceğe dair sorularını Başkan Er ile paylaştı. Başkan Er ise çocukların sorularını cevaplayarak onlarla çocukluk anılarını paylaştı.
Programa, çocuklara hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son verildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın