15.06.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadıkoğlu: “Depremzede İşletmelerin En Önemli İhtiyacı Finans”

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadıkoğlu: “Depremzede İşletmelerin En Önemli İhtiyacı Finans”

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Ziraat Bankası Bölge Başkanı Serdar Baş ile bir araya gelerek depremden etkilenen işletmelerin en önemli ihtiyacının finans olduğunu vurguladı. Başkan Sadıkoğlu, düşük faizli ve uzun vadeli kredi paketleri ile işletmelere destek olunması çağrısında bulundu.

Ziraat Bankası Bölge Başkanı Serdar Baş, göreve başlamasının ardından MTSO Başkanı Sadıkoğlu’nu ziyaret ederek, kurum olarak Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile sürekli istişare halinde olacaklarını belirtti. 6 Şubat depremlerinin işletmelere etkilerini ele alan Başkan Baş, MTSO Başkanı Sadıkoğlu’ndan konuya ilişkin bilgi aldı.

MTSO Başkanı Sadıkoğlu, 10 bin 600 üyesinin tamamının doğrudan veya dolaylı olarak depremden etkilendiğini belirterek, firmaların deprem öncesi kullandıkları ticari kredi taksitlerinin ötelenmesini talep etti.

Yeniden ayağa kalkma mücadelesi veren esnaf, tüccar ve sanayicilerin en önemli ihtiyacının finans olduğunu vurgulayan Sadıkoğlu, Ziraat Bankası’nın düşük faizli ve uzun vadeli kredi paketleri ile MTSO üyelerine destek olmasını istedi.

Ziyarette; Ziraat Bankası Bölge Satış Müdürü Ali Haydar Metin, Malatya Şube Müdürü İbrahim Polat, Malatya Ticari Şube Müdür Mehmet Kubat, MTSO Başkan Yardımcıları Basri İlhan ve Batuhan Demirel, MTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Yıldırım, Mehmet Bülbüloğlu, Cumali Karahan ve Mikail İkiz ile Meclis Üyesi Faruk Titiz de hazır bulundu.

#Malatya #TicaretveSanayiOdası #MTSO #ZiraatBankası #Deprem #Finans #Kredi #İşletme #Destek #Üye #Taksit #Öteleme #YenidenAyağaKalkma

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın