19.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Anneler günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Anneler günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

“SERVETİNİZ ANA BABA DUASI OLSUN.”

“Sevginin, fedakârlığın, bağlılığın eşsiz temsilcileri olan annelerimizi hatırladığımız özel bir günün içindeyiz.

Anneyi kelimelerle anlatmak mümkün değildir. Onlar Allah’ın bizlere bahşettiği melekler, dünyada var olma sebebimizdir. Hiç karşılık beklemeden vermenin, şefkatin, bağışlamanın, hoşgörünün ve eşsiz sahiplenişin en mümtaz simaları şüphesiz annelerdir.

Çocuklarını yetiştirirken her türlü zorluğa göğüs geren, her çilenin üstesinden gelen, her güçlüğü yenen, sabır ve metanetle yıllara meydan okuyan annelerimiz, millet olarak en büyük değerlerimizdir. Geleneklerimizin izlerini gelecek nesillere aktaran , millet olma bilincimizi aşılayan, devletimizin , milletimizin bekasını temin noktasında gelecek nesillerimizin ve istikbalimizin güzide mimarlarıdırlar.Toplumun en küçük yapı taşlarını aileler, ailelerin de temelini anneler oluşturmaktadır.Huzurlu ve sağlıklı ilişkilere sahip toplumların, kültürü ve geleneğine sahip çıkan büyük milletlerin ve sağlam bireylerin arkasında güçlü bir annelik vardır.

Bunun yanı sıra hem maddi, hem de manevi hayatımızda annelerimizin yeri doldurulamaz önem ve kıymeti bulunmaktadır. Peygamber Efendimiz  Hz. Muhammed Mustafa  (s.a.v)’ in “Cennet, annelerin ayakları altındadır.” Hadis-i Şerifi bu kutlu önemin ne olduğunu  bizlere  bildirmektedir. Anne ömür boyu baş tacı edilecek değerdir. Onları kırmayalım, incitmeyelim, üzmeyelim; çünkü haklarını ödememiz imkansızdır. Dünyaya gelip hayat bulmamıza vesile olan annelerimizi ne kadar mutlu etsek azdır. Elleri öpülesi annelerimizi yılın bir gününde değil; hayatımızın her anında hatırlamamız gerekir.

Bu duygu ve düşüncelerimle, merhamet dolu yürekleri hayatımız boyunca bizlere yol gösterici olan, dünyanın en yüce görevini yerine getiren başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere tüm annelerin Anneler gününü kutluyor ve ellerinden öpüyorum.Allah onları başımızdan eksik etmesin.

“SERVETİNİZ ANA BABA DUASI OLSUN.””dedi.

MEHMET FENDOĞLU

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın