18.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

MİLLET PARTİSİ MALATYA İL BAŞKANI AŞÇI’DAN SAĞDUYUYA DAVET

MİLLET PARTİSİ MALATYA  İL BAŞKANI AŞÇI’DAN SAĞDUYUYA DAVET

ÖZEL HABER SELÇUK DÖNMEZ
MİLLET PARTİSİN’DEN
Millet Partisi Malatya İl Başkanlığı tarafından Doğu Anadolu Bölge Toplantısında Milletimizi Sağduyuya Davet Etti.

Millet Partisi Doğu Anadolu Bölge Toplantısında Milletimizi Sağduyuya Davet Etti

Millet Partisi Erzincan İl Başkanı Kadir AŞCI Bölge Toplantısından Sonra Şunları Dile Getirdi; Millet Partisi Türkiye’nin Manevi Değerleriyle Zengin Tarih Birikimiyle ve Devasa Manevi Değerleri İle Ülkemin Yüzey Değerleri Mutlu Bir Hayat Tarzına Kavuşturmasını Hedefleyen Bir Parti. Sayın Başkanımda Partimizin Yüce Programımızı Şanla Şerefle Dalgalandırıyorlar Kendilerini Erzincan dan Taktire Şayan İzliyoruz. Millet Partisine Göre Türkiye’mizin Çözmeye Mecbur Olduğu 7 Dava Var Diyoruz Hep.

1. İç ve Dış Güvenlik Davası
2. Hukuk Devleti Hedefi
3. İslam Medeniyetine Dayayalı Milli Ön Lisansımızı Gerçekleştirme Hedefi
4. Sanayi Ötesi Toplum Rüyası Milli Toplumu Hedefi
5. İlim ve Teknoloji Hedefi
6. Devletin Yeniden 1921 Anayasasından Yola Çıkılarak Düzenlenmesi Islahı Davası
7. Maddi Manevi Hayatımızda Çağın Standartlarını Yakalama ve Aşma Davası.

İşte Bu Yedi Mutluluk Hedefine Ulaşmak İçin Yedi Başlı Ejderi Yok Etmek Gerek Bu Yedi Mutluluk Hedefine Ulaşmak İçin Bütün Partilerin Anası Millet Partisine Yeni Bir Anayasa Yapma Gücü Verme Zamanı Gelmiştir. Bütün Vatandaşlarımızı Malatyalı Hemşerilerimi Erzincan İl Başkanı Olarak Sevgiyle Saygıyla Selamlarken Millet Partisinin Doğruya İyiliğe ve Hakka Çağıran Gür Sedasına Karşılık Vermelerini Canı Gönülden Niyaz Ediyorum.”Dedi.

Malatya Millet Partisi İl Başkanı Said Korkut İse Konuşmalarında Şunları Dile Getirdi; Bölge Toplantısı İstişare Toplantılarımızın Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde Bunları Gerçekleştireceğiz. Biliyorsunuz Türkiye’de Üzerinde Çirkin Oynanan Bir Oyun Var. Bu Oyunun Asla Türk Milleti Olarak Bu Tuzaklara Düşmeyelim Seksen Öncesi Bu Acıları Çok Yaşadık. Türkiye’mizin Terörle Yaşanan Bu Olaylarla İlgili Tecrübemiz Var. Ama Bunun İnşallah Vatandaşlarımızın Özellikle Malatya’mızın Özellikle Bu Tuzaklara Gelmediklerinden Dolayı Malatyalı Hemşerilerime Teşekkür Ediyorum Böyle Olaylara Fırsat Vermemeklerine İnancım Tamdır. Güneydoğuda Yaşanan Bu Olayları Kamu Kurumları ve İş Yerlerini Dağıtmayla Bu Zarar Hepimize Onu Yapanda Kürt Dür Yaktığınız Yerlerde Kürtlerindir. Asla Bu Kürt Davası Değildir. Bu Bir Terör Olayıdır, Terör Oyunudur Bu Oyunu da Mutlaka Türkiye Cumhuriyeti Güçlüdür Bu Olayların Üstesinde Geleceğinden Şüphemiz Yoktur. Başı Olmayan Bir Devleti Yıkılmaya Mahkumdur Bugün Suriye’den,Mısır’dan, Afganistan’dan, Filistin’den Her Ülkede Yaşanan Olayların ve Dökülen Kanların Devletin Beceriksizliğinden Devleti Yöneten Bilgisizliğinden ve Beceriksizliğinden Bu Olaylar Meydana Gelmektedir. Ne Olursa Olsun Ülkemize Bu Belaya ve Bataklığa Sürüklenmemiz Lazım Kobanide Yaşanan Bu Olayları Bugün BDP Türk Askerlerinden Medet Bekliyor Peki Sen Düne Kadar Mehmetçiğe Kurşun Sıkarken Şimdi Sen Nasıl Mehmetçikten Yardım Beklersin, Nasıl Götürüp te O Bataklığa Sürükleyeceksin Ne Zaman ki Sizde Yarın Bizler Gibi Vatanına Askerine, Polisine Saygı Duyarsanız Bunlar Benim Askerimdir, Polisimdir, Memurumdur Derseniz Hayhay Her Yere Koşmaya Bu Ülkenin ve Bu Devletin Görevidir. Ama Maalesef Sen Düne Kadar Kurşun Sıkacaksın Bugün de Bütün Bunların Provokatör Eylemlerini Yapacaksın Efendim Asker Müdahale Etmiyor. İktidarda Kim Olursa Olsun Ülkem İçin Memleketim İçin Devletim İçin Bir Taşın Üstüne Bir Taş Daha Koyuyorsa Ona Ben Minnet Duyarım. Bütün Vatandaşlarımızı Sağ Duyulu Olmaya Çağırıyoruz Vatandaşlarımızın Sessizliğini Koruması ve Bir Birimizi Kırmadan Dökmeden Ülkemizi Büyük Belalara Sürüklemeden Bu Oyunları Bozmamız Bu Oyunların Üstesinden Gelmemiz Gerekiyor.”Dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın