28.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Milliyetçi Hareket Partimizin Kuruluşunun 55. Yılını Onurla, Gururla, Yürekten Kutluyoruz.

Milliyetçi Hareket Partimizin Kuruluşunun 55. Yılını Onurla, Gururla, Yürekten Kutluyoruz.

Türk milliyetçilerinin ve son 55 yılına damgasını vurmuş Milliyetçi Hareket Partisi’nin öncelikli mücadele maksadı ve varlık nedeni, kahramanların taşıdığı milli bekanın kopartılmadan devamını sağlamaktır.

Bu, büyük Türk milletinin elden ele taşınan mukaddes bir emaneti ve her neslin diğerine devretmek zorunda olduğu bir ata yadigârıdır.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifadesi ile ‘Milliyetçi Hareket Partisi milliyetçiliğin bir şuur olarak taşlara nakşedildiği Orhun’dan günümüze kadar gelen ve yaşayan milliyetçilik fikriyatının son siyasi teşkilatıdır.’

Allah’a şükrediyorum ki, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde; Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in açtığı yoldayız, 9 Şubat 1969’dan tam 55 yıl sonra yine aynı yerdeyiz, yine aynı çizgideyiz, yine aynı iradenin izindeyiz.

Asırlarca kıtaları aydınlatan Üç Hilal, milli diriliş ve milliyetçi uyanışın sembolü olmaya devam edecektir.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin, ‘Hevesle, heyecanla, imanla, akılla, yürekle, iradeyle, vazgeçilmez yeminle mutlaka başaracağız, muhakkak davamızı yaşatacağız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin siyaset anlayışının; öznesi insan, nesnesi devlet, yüklemi demokrasi, cümlesi ise millettir.’ Sözlerini yüksek sesle ifade ediyoruz.

Kurucu Genel Başkanımız, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i rahmet ve minnetle anıyorum.

Vatan ve millet uğruna bedenlerini siper eden, candan geçen, yardan geçen, serden geçen, bir hilal uğruna hayattan geçip manevi muhafız ve kılavuzumuz olan aziz şehitlerimizi hürmetle, rahmetle, minnetle anıyorum.

Davamız için bedel ödemiş, zindanları aydınlatmış, taş duvarları inançlarıyla aralamış yüzleri Yusuf, sabırları Yunus, sebatları devasa gazilerimize, Taş Medreseli yiğitlerimize sağlıklı ve uzun ömürler temenni ediyorum.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın