04.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Periscope’ta, Drone ile Canlı Yayın Yapılacak!

Periscope’ta, Drone ile Canlı Yayın Yapılacak!

Önümüzdeki haftalarda Periscope üzerinden canlı yayın araması ve drone ile canlı yayın yapabilecek. Ayrıca otomatik canlı yayın kaydı ile canlı yayınlarınızı günün her saati izleyicileriniz ile paylaşabileceksiniz.

Gelecek olan yeniliklerden ilki canlı yayın araması. Artık canlı yayınları konusuna veya başlığına göre arayabilecek, yeni yayıncılar ile tanışıp ufkunuzu genişletebileceksiniz.  İlk kez yayın yapanlara, GoPro ve Drone ile yayın yapanlara ayrı kategoriler açılacak.

Desteklenen DJI marka dronelar ile yapılan canlı yayınlar anında Periscope’a aktarılabilecek. Cihazınızın uzaktan kumandasına yerleştireceğiniz iPhone ile otomatik olarak canlı yayın aktarımına başlayabileceksiniz.

Drone ve iPhone kamerası arasında değişiklik yapabilme şansına da sahipsiniz. Canlı yayın sırasında dronenunuza telefon aracılığıyla kuş bakışı bakıp yönlendirme şansına sahip olacaksınız.

Periscope önümüzdeki haftalarda canlı yayınlarınız üzerindeki bütün kontrolü sizlere vermeyi vaat ediyor. Yakın zamanda canlı yayınlarınız otomatik olarak Periscope ve Twitter üzerinden kaydedilecek.

Eğer fikrinizi değiştirirseniz istediğiniz zaman canlı yayın kaydınızı silebileceksiniz. 24 saat içerisinde silinen kaydınızı tekrar geri getirme şansına da sahipsiniz.

::Periscope’un yeni özelliklerini nasıl buldunuz?

KAYNAK : http://shiftdelete.net/periscope-drone-ile-canli-yayin-yapilacak-71327

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın