29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Seda Öğretmenimiz; Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile  “Eğitim Buluşmaları”

Seda Öğretmenimiz; Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile  “Eğitim Buluşmaları”

MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK ZOOM ÜZERİNDEN  “ZİYA ÖĞRETMEN İLE EĞİTİM BULUŞMALARI” KAPSAMINDA MALATYA’NIN ÖĞRETMENLERİ İLE BULUŞTU

“44 Yıl Hatır Kahve Konağımıza Davet Ettik”

Gedik Kültür Merkezi Şark Odamızda ve Kahve Konağında ağırladığımız Seda Öğretmenimiz; Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile  “Eğitim Buluşmaları”kapsamında internet ortamında canlı yayınında bir araya geldi.

“ZİYA ÖĞRETMEN İLE EĞİTİM BULUŞMALARININ DURAĞI MALATYA OLDU”

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bugüne kadar 50’nin üzerinde ilde, yüzbinlerce meslektaşıyla gerçekleştirdiği “Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmalarına” koronavirüs salgını nedeniyle çevrim içi ortamda Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve 13 ilçemizin konuğu oldu. Gedik Kültür Merkezi Şark Odamızda ve Kahve Konağımızda ağırladığımız Seda Öğretmenimiz; 44 yıllık hatıra sahip kayısı çekirdeği kahvemizi tatması için Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ‘u Yeşilyurt’umuza davet etti.

Bakan Ziya Selçuk buluşma sonrasında Twitter hesabından yaptığı paylaşımla “Bugün Malatya’daki meslektaşlarımızla buluştuk. Hepsi olağanüstü çabalarla ustalıklarını konuşturuyor. Evdeki çarşaflarla çadır kuran ve masal anlatanlara, kısıtlı imkânlarıyla okulunu dönüştürenlere, tüm öğretmenlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Her şey sizin sayenizde…” Öğretmenlerimize teşekkürlerini iletti.

“EĞİTİME YÖNELİK DESTEKLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt, eğitim ve kültürel hizmetlerde isminden söz ettiren, hayata geçirilen projeler ve yatırımlarla eğitime önemli katma değer sağlayan bir ilçe konumuna yükselmiştir. Eğitimsiz bir toplumun geleceği karanlıktır. Eğitim alanında çalışmalarımız artarak devam edecektir. Millî Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk ‘u Yeşilyurt’umuzda ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.” dedi.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın