01.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Silah İle Selfie Çekmeye Çalışan Çocuk Yanlışlıkla Kendini Vurdu

Silah İle Selfie Çekmeye Çalışan Çocuk Yanlışlıkla Kendini Vurdu

Mobil cihazların hayatımıza ciddi şekilde girmesinin ardından resmen ”çağımızın hastalığı” durumuna gelen selfie, maalesef bir kez daha can aldı. Hindistan’da yaşayan 15 yaşındaki Ramandeep Singh, babasına ait silahı alarak selfie çekmek istedi.

Elindeki silah ile değişik pozda fotoğraflar çeken Singh, silahı başına koyduğu bir sırada yanlışlıkla ateşleyerek kendisini kafasından vurdu. Silahın emniyetinin açık olması, 15 yaşındaki gencin de hayatına mal oldu.
 
Olayın ardından hemen hastaneye kaldırılan Singh, tüm müdahalelere rağmen  kurtarılamadı. Tabi bu trajik durum ile ilk kez karşılaşmıyoruz. Daha önceden değişik selfie’ler çekmeye çalışırken hayatını kaybeden çoğu insanın haberini yapmıştık. Ve nedense bu tarz haberler çoğunlukla Uzak Doğu ülkelerinden gelmekte (Japonya, Çin, hatta Hindistan da bir nebze dahil olabilir).

Özellikle Hindistan’da selfie çekerken hayatını kaybedenlerin sayısı giderek artmakta. Siz siz olun, ”fotoğrafıma 3-5 beğeni fazla gelsin” diye böyle saçma sapan işlere karışmayın.

Kaynak: CNet
Samsung Galaxy S8 Ne Zaman Çıkacak? Cihaz Hakkında Çıkan Bilgileri 2 Dk’da Anlattık! İzlemek için buraya tıklayın!

KAYNAK : http://www.webtekno.com/sosyal-medya/silah-ile-selfie-cekmeye-calisan-cocuk-yanlislikla-kendini-vurdu-h16748.html

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın