28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Sızdırılan ekran görüntüsü Galaxy Note 7’nin önemli özelliğini gösteriyor, beydagihaberajansi.com

Sızdırılan ekran görüntüsü Galaxy Note 7’nin önemli özelliğini gösteriyor, beydagihaberajansi.com

Samsung mobil cihazlarda iris tarayıcı teknolojisini kullanmakta kararlı görünüyor. Şirket daha önce tanıttığı Galaxy Tab tabletinde bu özelliği sunmuştu ancak gelen bilgilere göre şimdi de mobil cihazlarda sunmaya hazırlanıyor.

Bazı marka başvuruları Samsung’un teknoloji konusunda kesin büyük planlarını ortaya koyuyor. Şimdi de sızan ekran görüntüsü şirketin iris tarama teknolojisini en kısa sürede telefonlarda kullanmaya başlayacak. Galaxy Note 6 (veya Note 7) muhtemelen bu teknoloji ile gelen ilk Samsung akıllı telefon olacak.

Samsung Galaxy Beta Programı üzerinden kullanılabilir olan beta firmware aracılığı ile sızan ekran görüntüsü, Gizlilik ayarlarında yeni bir seçenek ortaya çıkardı. Görünüşe göre, Samsung bir sonraki amiral gemisinde iris tarayıcısı teknolojisine yer verecek.

Bunun yanı sıra buna başka bir kanıt ise Samsung tarafından Güney Kore’den Hindistan’a ithal edilen 200 iris tarayıcısının Zuba tarafından listelenmesi oldu. Şirket bu teknolojiyi bazı ülkelerde test etmeye başlamış olabilir.

Galaxy Note 6 (veya Note 7), 1440p çözünürlüğe sahip 5.8 inç Super AMOLED ekran, 6GB RAM ile Snapdragon 823 yonga seti, 12MP arka kamera ve 64GB veya 128GB genişletilebilir dahili depolama özellikleri ile gelecek. Doğal olarak, yeni Note modeli Galaxy S7 modelinde olduğu gibi su ve toza karşı dayanıklı IP68 sertifikasına sahip olacak.

Yeni Note modelinin Ağustos ayı başlarında tanıtılacağı iddia ediliyor. Eğer bu iddia gerçek çıkmaz ise en geç eylül ayında düzenlenecek olan IFA etkinliği kapsamında resmen ilan edilecek.

Sonraki sayfalarda sızdırılan Galaxy Note 6/7 Edge görüntülerini ve sızan şemalara dayalı hazırlanan render videosunu izleyebilirsiniz.

KAYNAK : http://teknolojioku.com/haber/sizdirilan-ekran-goruntusu-galaxy-note-7nin-onemli-ozelligini-gosteriyor-36037.html

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın