21.06.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

TFFHGD Malatya Şubesi Turnuvasında Şampiyon Haddini Bilbao!

TFFHGD Malatya Şubesi Turnuvasında Şampiyon Haddini Bilbao!

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesi tarafından düzenlenen ve gözlemci hocalar ile hakemlerden oluşan 6 takımın katıldığı futbol turnuvası sona erdi. Yeşiltepe Ampute Futbol Sahası’nda oynanan final müsabakasında Haddini Bilbao ve Asrın Adayları karşı karşıya geldi.

İl Gözlemcilerinden eski B Klasman Hakemi Ruhi Arslanboğa’nın yönettiği karşılaşmayı Haddini Bilbao 7-2 gibi net bir skorla kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Büyük bir heyecan ve çekişme içinde geçen final maçını; İl Hakem Kurulu Başkanı Mutlu Dalbudak ve kurul üyeleri, TFFHGD Malatya Şube Başkanı Batuhan Gültek ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarından Mehmet Saydam, Fatih Avcı ve eski gazeteci İsmail Karataş izledi.

Eski hakem ve gözlemcilerin de yoğun ilgi gösterdiği turnuvanın ardından düzenlenen törende, maçları yöneten hakemlere plaket takdim edildi. Şampiyon Haddini Bilbao takımına ise şampiyonluk kupası ve madalyaları verildi.

Turnuva, futbol hakemleri arasında birlik ve beraberliği pekiştiren, keyifli ve çekişmeli maçlara sahne olan bir organizasyon olarak dikkat çekti. TFFHGD Malatya Şubesi Başkanı Batuhan Gültek ve yönetim kurulu, göreve geldikleri günden bu yana hakemlerin bir araya gelmesi ve kaynaşması için önemli çalışmalar yapıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın