17.06.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Türk Eğitim Sen Malatya Şubesi’nden Üye Sayısında Rekor Artış!

Türk Eğitim Sen Malatya Şubesi’nden Üye Sayısında Rekor Artış!

**15 Mayıs itibariyle bir mutabakat dönemini daha geride bırakırken diğer sendikaların üye kaybı yaşadığı bir sürece şahit olduk.** Bu süreçte Türk Eğitim Sen Malatya Şubesi olarak deprem ve her türlü zorluğa rağmen 2023 Mayıs ayından 2024 Mayıs ayına kadar geçen 1 yıllık süreçte üye sayımızı Milli Eğitimde 672 yeni üye kaydı yaparak tamamladık. Bir önceki yıla göre Turgut Özal Üniversitesi’nde üye sayımızı yüzde 20, İnönü Üniversitesi’nde yüzde 30 artırmayı başardık. Bu süreçte birçok ilçe ve kurumlarda yetkiye doğru yürüdüğümüzü de gururla belirtmek istiyoruz.

**Bu süreç içerisinde kimseye makam-mevki teklif etmedik, usulsüz ve etik olmayan hiçbir vaatte bulunmadık.** Hiçbir meslektaşımızı zorlayarak, inanmayarak üye yapmadık. İnsanların zor zamanlarını firsata çevirmedik. Bize üye olursanızla başlayan bir tek cümle kurmadık. Bununla birlikte bizden istifa edersenizle başlayan cümlelerde kurmadık. Sendikamızın anayasası olan “Bizim ilkemiz Önce Ülkemiz, Türkiye Sevdamız, Ekmek İçin Kavgamız” şiarından biran olsun vazgeçmedik. Ne kendimizi devletin yerine koyup ulufe dağıttık, ne de devletin makamlarını ve temsilcilerini yok sayıp sendikalıcılık yaptık. Gönül köprüleri inşa ederek başarıya ulaştık.

**Bayrağı devraldığımız günden bugüne üye sayımızı yaklaşık Üçe katlayan başta fedakar şube yönetimimiz olmak üzere ilçe ve üniversite yönetimlerimize, kadın kollarımıza, okul ve işyeri temsilcilerimize, şanlı mazimizin her biri birbirinden kıymetli varisleri olan, ikbal ve istikbal kaygısıyla değil dik baş, tok karın, mutlu yarın düsturuya sendikamıza gönül bağını daima hissettiren güzide üyemize müteşekkiriz.**

Var Olsun Türk Eğitim-Sen!

**Fevzi Şahin**

**Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı**

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın