19.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

TÜRK KIZILAYI MALATYA ŞUBESİ YARDIMLARINDA HIZ KESMİYOR

TÜRK KIZILAYI MALATYA ŞUBESİ YARDIMLARINDA HIZ KESMİYOR
Türk Kızılayı MalatyaŞubesi Yardımlarında Hız Kesmiyor
Bu soğuk kış günlerinde yatağına aç giren insanları düşünmemizi isteyen ve insanlardan yardımlarını esirgememelerini dileyerek ellerinden geleni yapmaya çalışan Kızılay ekibi gıda paketi dağıtarak yardım etmeye devam etmektedir.
Türk Kızılayı Malatya Şubesi 2014 yılında olduğu gibi 2015 yılında da yardımlarına hız kesmeden devam ediyor. 2014 yılında yapmış olduğu yardımlarla ihtiyaç sahiplerini her zaman yanında olduğunu gösteren Kızılay Malatya şubesi 2015 yılının başlarında da ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.
Gıda Paketlerinin dağıtımında göev alan Malatya Kızılay Şubeşi Üyemiz Sayın Ecz. Ferhat SEVİL ; “…“ bizler bu yolda birer vesileyiz bizlere güvenen ve bağışta bulunan hayır severlerin hayırlarını en iyi ve en doğru şekilde yerine ulaştırmak bizim asli görevimizdir. Bir ihtiyaç sahibinin bir gecede olsa huzurlu uyuması bizim en mutlu anımız demektir. dedi.
2015 yılı yardımlarına gıda kolisi ile başlayan Malatya Kızılay Şubesi Başkanı Sayın Av. M. Umut YALÇIN; “…Kızılaycılık bir bayrak yarışına benzer bayrağı devralan o bayrağı en ileriye taşımak ister ekibimizle beraber biz bu bayrağı elimizden geldiğince en ileriye taşımaya çalışıyoruz. Bu gün gıda kolisi yardımı yarın başka bir yardım ileİnşallah İhtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürmeye ve onların bu hayat savaşında yalnız kalmadıklarını her an yanlarında olduğumuzu onlara hissettirmeye devam edeceğiz. Bize bu imkanı sağlayan, sonsuz güvenle bizi destekleyen bağışçılarımıza şükranlarımı sunuyorum. “ dedi.  

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın