16.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Türkiye Belediyeler Birliğine üye bazı Belediye Başkanları İçişleri Bakanı Süleyman Soyluyu ziyaret ettiler.

Türkiye Belediyeler Birliğine üye bazı Belediye Başkanları İçişleri Bakanı Süleyman Soyluyu ziyaret ettiler.

BELEDİYE BAŞKANLARINDAN BAKANLARA ZİYARET

Türkiye Belediyeler Birliğine üye bazı Belediye Başkanları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ettiler.

Belediye Başkanları gerçekleşen ziyaretler sırasında; Belediyelerin bütçe ile ilgili sıkıntıları başta olmak üzere genel sorunları hakkında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a bilgiler aktardılar.

Belediyelerin bütçe ve genel sorunlarının çözümü noktasında ilgili Bakanların yoğun bir gayret gösterdikleri ifade edilirken, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Berat Albayrak ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’a göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiklerini söyledi.

Başkan Gürkan ve Türkiye Belediyeler Birliği üyesi Belediye Başkanları, daha sonra Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal ile Yerel Yönetim Politikalar Kurulu Başkan Vekili Şükrü Karatepe ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ı da ziyaret ederek, görüşmelerde bulundular.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın