02.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Ünlü Blogger Yüzünü Traş Etti, Hayranlarını İkiye Böldü

Ünlü Blogger Yüzünü Traş Etti, Hayranlarını İkiye Böldü

Dubaili Huda Kattan, yüz tıraşını deneyince takipçileri ikiye ayrıldı. Hayranları ondan bu güzellik sırrını denerken sadece dürüst olmasını ve bunun nasıl bir his olduğunu anlatmasını rica etti. Huda Kattan bu tıraşı yaptıktan sonra ise yemin ederek, yüzünü gerçekten daha iyi hissettiğini ifade etti.

HAYRANLARINDAN TEPKİ ALDI

Huda Kattan ilk tıraş denemesinin ardından alnını da usturayla tıraş etti. Yıllardır bu tekniği kullandığını ifade eden Kattan kuru alın traşının doğru yapılması gerektiğine de dikkat çekiyor. Kuru alın tıraşı yaparken saçın büyüme yönünün tersine hareketlerle ustura kullanılması gerektiğini savunan Kattan soruları da cevapladı. 30 saniyelik Instagram videolarıyla sorulara cevap veren Kattan’ın Youtube’da yayınlanan videosuna ise 1 günde 16 bin yorum geldi. Yorumlarda Kattan hayranlarının bazıları yaptığı bu işlem için tepki gösterdi. Ama bazı hayranları ise kendileri için böyle yöntemler denemesinden dolayı ona minnettar olduklarını dile getirdi.

Bazı takipçiler ise bu yöntemin kıl dönmesini engellediğini ve haftada 1-2 kez cildinin tazelendiğini ifade ederek makyajın daha net göründüğünü söyledi. Hayranları tarafından bu konudaki güveni artırdığı ifade edilen videoyu izleyen takipçilerden bazıları ise asla denemeyeceklerini ifade etti.

Kattan bu işlemin Anti-aging etkisi gösterdiğini ve makyaj uygulamadan önce cildini daha pürüzsüz gösterdiğini savundu.

KAYNAK : http://yenikadin.com/unlu-blogger-yuzunu-tras-etti-8377507-haberi/

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın