28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Ünlülerin gösterişli banyoları ilgi çekiyor

Ünlülerin gösterişli banyoları ilgi çekiyor

Tek bir filmden ya da albümden servet kazanan ünlüler evlerinde de hiçbir konfordan kaçınmıyor. Pek çoğunun yaşadığı yerler kelimenin tam anlamıyla dudak uçuklatıyor. Geniş araziler içinde bulunan; kimi tenis kortuna hemen hepsi yüzme havuzlarına sahip bu malikanelerin banyoları da sıradan insanların salonlarından bile daha büyük gösterişli ve modern.

İstanbul kuşbakışı görünüyor

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu’nun ‘lüks ve yüksek residence’ kategorisinde dünyanın en iyilerinden biri seçilen evi, iç mimar Sezen Ulubay dekore ettiği biliniyor. İş yerine yakın olduğu için burada yaşamayı seçen Ağaoğlu’nun evinin banyosu da dahil bütün odaları İstanbul’u kuşbakışı görüyor.

Lopez malikaneyi sattı

Kitapların ve diğer aksesuarların yer aldığı bu banyo Jennifer Lopez’e aitti. Lopez, eski eşi Marc Anthoy ile birlikte yaşadığı bu malikaneyi sattı.

Daha modern bir banyoya sahip

Scarlett Johansson’un Los Angeles’taki malikanesinin banyosu tavandan gün ışığını alarak daha modern bir alan sunuyor.

Banyo mükemmel bir manzaraya sahip

Son dönemin ünlü modellerinden Gigi Hadid’in annesi Yolanda Foster’ın Beverly Hills’teki evinin banyosu mükemmel bir manzaraya sahip.

Koyu renklerde dekore edildi

Bu ise Kourtney Kardashian’ın evinin manzaralı banyosu. Genç kadının evi çok koyu renklerde dekore edildiği için eleştiri almıştı.

KAYNAK : http://www.kadinvekadin.net/unlulerin_gosterisli_banyolari_ilgi_cekiyor.html

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın