28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Vali Kamçı’dan , Hüzünlü Veda

Vali Kamçı’dan , Hüzünlü Veda

VALİ KAMÇI’NIN MALATYA KAMUOYUNA ARZ-I VEDALARI

İki yıla yakın bir süredir kıvanç içerisinde hizmet etmekte olduğum Malatya’dan, 30.05.2016 Tarih ve 2016/8864 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Kayseri Valiliğine atanmam nedeniyle ayrılıyorum.

İfade etmek isterim ki, görev sürem zarfında temel gayem devletimizin sunmuş olduğu imkânlar çerçevesinde hiçbir ayrım gözetmeksizin muhterem halkımızın huzur, refah ve mutluluğunu, kamu düzeni ve güvenliğini muhafaza etmek, etkin ve verimli hizmetlerle ilimizin ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan gelişmesini sağlamaya çalışmak olmuştur.

“Devlet, Millet İçin Vardır” düsturundan hareketle bütün mesai arkadaşlarım ve yerel yönetimlerimizle birlikte uyum içerisinde çalıştık, tecrübelerimizi paylaştık, adalet, şeffaflık, saygınlık ve güvenilirlik gibi erdemleri ön planda tutarak devletimizin gülen yüzü ve şefkat eliyle herkesi ve her kesimi kucaklama gayreti içinde olduk.

Ne saadettir ki, Kayısı Diyarı’nın Asil Evlatlarını daima devletinin bekasına, milletinin birlik ve beraberliğine katkı sağlama azim ve kararlılığını kuşanmış olarak yanımızda gördük. Bu kadirşinaslıkları münasebetiyle muhterem halkımıza kalbî muhabbetlerimi ve şükranlarımı sunmayı en aziz bir borç biliyorum.

İnanıyor ve zerrece şüphe duymuyorum ki, siyaset, bürokrasi, kültür ve sanat alanlarında ülkemize birbirinden kıymetli isimler kazandıran Malatya’mız aynı zarafet, nezaket ve samimiyeti haiz nice simalar yetiştirecek ve kadim birikimlerini Necip Türk Milletinin hizmetine amade edecektir.

Bu vesileyle, şahsıma Malatya’da hizmet etme şansı veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Sayın Başbakanımıza, Sayın Bakanlarımıza ve tüm devlet büyüklerimize şükranlarımı arz ediyorum.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, kadirşinas Malatya halkına, Sayın Milletvekillerimize, Büyükşehir ve İlçe Belediyelerimize, mülki, adli ve askeri erkânımıza, üniversitemize, siyasi partilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza ve basınımıza haklarını helal etmeleri ümidiyle teşekkür ediyor, sağlık ve esenlikler diliyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum!..

                                                         Süleyman KAMÇI

                                                                      Vali

vali_kamcidan_huzunlu_veda_44

 

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın