28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

@ValiToprak ‘IN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

@ValiToprak ‘IN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Saygıdeğer Malatyalılar!

Dostluk ve kardeşliğin sıcaklığını hissettiğimiz, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, huzur, rahmet ve bereketi kuşanmış bir Ramazan Ayı’nı daha idrak ederek bayrama kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Milli ve manevi değerlerimizin güzelliğini en derinden hissettiğimiz bayramlar, kırgınlık ve küskünlüğü, kin ve nefreti bir kenara bırakarak coşkuyla ve hasretle kucaklaştığımız müstesna günlerdir. Fakat bu kutlu günlerin gereği olarak barış ve kardeşlik binasının tesis edilmesi gerekirken, teessüfle müşahede etmekteyiz ki dünyamızın pek çok yerinde kardeş kanı akıtılmakta, milyonlarca insan zulme duçar olmaktadır. Şüphesiz, bu istisnai günlerin sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, evrensel dostluk ve barış mesajlarını çok iyi idrak etmeli, hayatımızın her anına yayabilmeli ve dünyanın neresinde bulunursak bulunalım, insanlığa umut olabilmek adına bunu ulvi bir vazife addetmeliyiz.

Hassaten fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı, hasta, yaşlı, yetim, öksüz, kimsesiz kardeşlerimizi ihmal etmemeli, kapılarını çalmalı, kendileriyle hemhâl olmanın onlar için çok büyük bir saadet olduğunu unutmamalıyız.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, başta Malatya’mızın muhterem halkı olmak üzere Necip Türk Milletinin, bütün İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor; bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, herkese sağlık ve esenlikler diliyorum!..

                                                                                                                              

                                                                              Mustafa TOPRAK

                                                                                         Vali

vali_mustafa_toprak

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın