21.06.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yakınca Mahallesi Konforlu Yollarla Daha Cazip Hale Gelecek

Yakınca Mahallesi Konforlu Yollarla Daha Cazip Hale Gelecek

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yakınca Mahallesi’nde devam eden yol açma, genişletme ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.** Başkan Geçit, “İlçemizin en kalabalık mahallelerinden Yakınca, konforlu yol ağıyla birlikte daha cazip bir kimliğe kavuşacaktır.” dedi.

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin ulaşım ağını daha güvenli ve kullanışlı hale getirmek için yoğun bir şekilde çalışıyor.** Yakınca Mahallesi’nde araç ve yaya trafiğinin yoğunlaştığı yollar, belirlenen planlama çerçevesinde baştan aşağıya yenileniyor. Yapılan çalışmalar, vatandaşların evlerine ve iş yerlerine ulaşımını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Başkan Geçit, incelemelerde Belediye Başkan Yardımcıları Erkan Özgür ve Mehmet Cüreoğlu’nun da eşlik etti.** Başkan Geçit, “Mahallelerimizin ulaşım ağını genişleterek hem güvenli hem de daha kullanışlı hale getirmeye çalışıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, yollarımızın kalitesini artırıp vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde yolculuk etmeleri için mesai mefhumu gözetmeden çalışıyorlar. Yollarımızın açılması, mevcut yollarımızın standartının yükselmesi mahallelerimizin daha prestijli bir kimliğe ulaşmasını sağlayacaktır. Son zamanlarda araç ve yaya trafiğinin yoğunlaştığı Yakınca mahallemizin yollarını nitelikli, güvenli ve konforlu hale getirmek için ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışıyorlar. İlçemizi yeniden ayağa kaldırmak için gerekli olan tüm çalışmaları büyük bir titizlikle yapmaya devam edeceğiz. Çalışmaları büyük bir fedakârlık ve hizmet aşkıyla sürdüren mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için göreve geldiğimiz günden bugüne kadar tüm ekiplerimizle sahadayız ve çalışmalarımız artarak devam edecektir.” şeklinde konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın