19.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yazar Said Ercan, 4 Aralık Pazar günü Battalgazililerle buluşuyor.

Yazar Said Ercan, 4 Aralık Pazar günü Battalgazililerle buluşuyor.

YAZAR ERCAN, 4 ARALIK’TA BATTALGAZİLİLERLE BULUŞACAK

Sosyal medya içerikleri ve yazdığı kitaplarla büyük ilgi gören Yazar Said Ercan, Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Aile Akademisi” programları çerçevesinde 4 Aralık Pazar günü Battalgazililerle buluşuyor. Kongre Kültür Merkezi’nde saat: 18.00’de başlayacak olan programda Yazar Ercan, dijital çağda aile hayatını koruyabilmenin şifrelerini Battalgazililerle paylaşacak.

Sosyal ve kültürel faaliyetlerini aralıksız şekilde sürdüren Battalgazi Belediyesi, ilçedeki vatandaşlara eğitim, psikoloji, iletişim, çocuk gelişimi, sağlık, beslenme gibi çeşitli alanlarda destek vermeye aralıksız devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Eylül ayında startı verilen “Aile Akademisi” konferans dizisinin sonuncusu, 4 Aralık Pazar günü saat: 18.00’de gerçekleştirilecek. Yazar Hatice Kübra Tongar, Uzman Aile Danışmanı ve Yazar Saliha Erdim ve Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya’yı Battalgazililerle buluşturan Battalgazi Belediyesi, son olarak Sosyal medya içerikleri ve yazdığı kitaplarla büyük ilgi gören Yazar Said Ercan’ı sevenleriyle buluşturuyor. Toplumun yapı taşı olan aileyi korumak, ailede uyum ve güzel geçim için güçlü iletişimin önemine dikkat çekmek ve ailelere rehberlik etmek amacıyla Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan konferansta Yazar Ercan, dijital çağda aile hayatını koruyabilme hakkında önemli tavsiyelerde bulunacak.

Katılımın ücretsiz olacağı programda sevenleriyle buluşacak olan Yazar Ercan, “Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Aile Akademisi programının davetlisi olarak Battalgazililerle buluşacağız. Dijital çağda ailenin önemi konusu hakkında sizlerle hoş bir sohbet gerçekleştireceğiz. 4 Aralık Pazar günü saat: 18.00’de Kongre kültür merkezine tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın