01.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın Mollakasım Mahallesi’nde yürütülen yol yenileme çalışmalarını inceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın Mollakasım Mahallesi’nde yürütülen yol yenileme çalışmalarını inceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın Mollakasım Mahallesi’nde yürütülen yol yenileme çalışmalarını inceleyerek, ilçenin dört bir yanında 7/24 çalıştıklarını vurgulayan ziyareti, ilçe halkının ulaşım ağının kalitesini artırmaya yönelik büyük önem taşıyan bir adımı temsil etmektedir.

Bu ziyaret kapsamında Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, pandemi süreci ve depremlerin etkisiyle konut sayısının arttığı Mollakasım Mahallesi’ndeki ulaşım ağını daha akıcı ve güvenli hale getirmek amacıyla tam kaplamalı sıcak asfaltla konforlu hale getirilen yolları incelediği görülmektedir.

Başkan Çınar, çalışmaların hava şartları elverdiği müddetçe aksatılmadan devam edileceğine dair verdiği sözle birlikte, ilçenin deprem ve enkaz kaldırma çalışmalarının yol ağını olumsuz etkilediğine dikkat çekmiş ve bu yolların teker teker yenilendiğini belirtmiştir. Ayrıca, şehrin inşa ve imar sürecine destek olurken kendi bölgelerindeki yenileme ve dönüşüm çalışmalarının da aksamadan devam ettiğini ifade etmiştir.

Çınar, ilçede yaşayan vatandaşların konforlu bir ulaşım ağına sahip olmaları için çalışmalara devam edeceklerini ve bu çabalardan dolayı ekiplere teşekkür etmiştir.

Başkan Çınar’ın bu ziyareti, Yeşilyurt Belediyesi’nin ilçenin her alanında ulaşım ve altyapı hizmetlerini iyileştirmek adına kararlılığını ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için gösterdiği özveriyi yansıtmaktadır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın