27.07.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yeşilyurt Belediyesi, Özsan Sanayi Sitesi’nde Temizlik ve Çevre Düzenlemesi Gerçekleştirdi

Yeşilyurt Belediyesi, Özsan Sanayi Sitesi’nde Temizlik ve Çevre Düzenlemesi Gerçekleştirdi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, temiz ve sağlıklı bir Yeşilyurt hedefiyle Özsan Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Geçit, vatandaşların ve esnafların ferah ve düzenli bir ortamda yaşaması için temizlik çalışmalarının 7/24 devam ettiğini vurguladı.
“Tertemiz Yeşilyurt” Hedefi
Göreve geldiği günden itibaren “Tertemiz Yeşilyurt” sloganıyla hareket eden Başkan Geçit, ilçenin tüm yaşam alanlarının temiz ve sağlıklı olması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokakların süpürülmesi, evsel atıkların toplanması, bitkisel ve tıbbi atıkların bertarafı, haşereyle mücadele gibi birçok alanda faaliyet gösteriyor.
Özsan Sanayi Sitesi’nde Temizlik Seferberliği
Özsan Sanayi Sitesi’nde yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Geçit, esnafların taleplerini dinledi ve ekiplerden bilgi aldı. Temizlik çalışmalarının vatandaşların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda devam edeceğini ifade etti.
Sağlıklı ve Güzel Bir Yeşilyurt İçin Çalışmalar Devam Ediyor
Başkan Geçit, sağlıklı bir çevrenin önemine değinerek, yapılan yatırımların ancak sağlıklı bir ortamda değer kazanacağını söyledi. Özverili çalışmalarından dolayı temizlik personeline teşekkür eden Başkan Geçit, saha denetimlerinin ve temizlik çalışmalarının aralıksız devam edeceğini vurguladı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın