15.06.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yeşilyurt’ta Huzur Dolu Bir Nefes: Beylerderesi Şehir Parkı

Yeşilyurt’ta Huzur Dolu Bir Nefes: Beylerderesi Şehir Parkı

**Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, 1 milyon 350 bin metrekarelik alana yayılan Beylerderesi Şehir Parkı’nda incelemelerde bulundu.**

Modern mimarisi ve huzurlu atmosferiyle Malatya’nın gözbebeği olan Beylerderesi Şehir Parkı, 7’den 70’e tüm vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, parkta devam eden düzenleme ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

İnceleme gezisinde Başkan Geçit’e, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Özgür ve Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ömer Kamış eşlik etti. Yetkililerden devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Geçit, çalışanlara kolaylıklar diledi.

**Başkan Geçit:** “Beylerderesi, Malatya için çok özel bir yer. Bu bölgeye kazandırdığımız Beylerderesi Şehir Parkı, şehrimizin sosyal ve kültürel hayatına renk katıyor. Parkımız, sosyal ve spor tesisleri, gezinti alanları, seyir terası ve mesire alanlarıyla Malatyalılara keyifli bir deneyim sunuyor.”

**”Parkımız Her Yönüyle Şehrimize Çok Yakışıyor”**

Parkın, Millet Bahçesi, Savunma Sanayi ve Savaş Makinaları Açık Hava Müzesi, Seyir Terası, Spor Sahaları, Çocuk Oyun Alanları, Kültürel ve Sosyal Aktivite alanlarına sahip olduğunu belirten Geçit, “Beylerderesi Şehir Parkımız, her yönüyle şehrimize çok yakışıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, parkımızın temiz ve huzurlu ortamını korumak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.” dedi.

Yeşilyurt’un yeşil ve doğal kimliğine katkı sunacak çalışmalara öncelik verdiklerini vurgulayan Başkan Geçit, “Parklarımızla ve yeşil alanlarımızla hemşehrilerimizin yaşam kalitelerini artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

**Anahtar Kelimeler:** Yeşilyurt, Malatya, Beylerderesi Şehir Parkı, İlhan Geçit, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Sosyal Tesisler, Spor Alanları, Millet Bahçesi, Seyir Terası, Yeşil Alan, Yaşam Kalitesi

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın