27.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

YRP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Biz Malatya’ya rant için değil, hizmet etmek için talibiz” dedi.

YRP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Biz Malatya’ya rant için değil, hizmet etmek için talibiz” dedi.

“Malatya’ya Rant Değil Hizmet”

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Malatya’nın rant kapısı olarak görülmesine tepki göstererek, “Biz Malatya’ya rant için değil, hizmet etmek için talibiz” dedi.

Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Yıldırım, Malatya’nın kanayan yaralarından biri olarak nitelendirdiği küçük sanayi sitesindeki durumu eleştirdi. Esnafın Keresteciler Sitesi’nde çamur içinde çalışmaya devam ettiğini belirten Yıldırım, “Seçimleri kazanmamız halinde Malatya çamurlardan kurtulacak. Biz esnafımızı dinlemeye, ziyaret etmeye devam edeceğiz. Daha güzel Malatya için, ahlaklı belediyecilik için Yeniden Refah Partisi diyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ortak Akıl ve İnsan Odaklı Yönetim

Malatya’yı ortak akıl ve insan odaklı yöneteceklerini vurgulayan Yıldırım, “Makam sahiplerinin değil mekanın asıl sahiplerinin dedikleri olacak, Malatyalının dedikleri olacak.” dedi.

Projeler Belirsiz, Kazılar Başladı

Gençlerle bir araya gelen Yıldırım, Malatya’da rant odaklı bir yönetim anlayışının hakim olduğunu savundu. “Depremin üzerinden 1 yıl geçmiş halen yapılacak projeler ortada yoktur. Temeller kazılıyor, hangi proje yapılacak kendileri de görmemişler. Malatya Çarşısı nasıl olacak, kendileri bile bilmiyor. Peki bu kazıları neye göre yapıyorsunuz? Proje olmadan gelişigüzel kazı yapılır mı?” diye sordu.

Malatya’nın Öz Evlatları Görev Başına

Tek dertlerinin Malatya olduğunu vurgulayan Yıldırım, “31 Mart’ta Malatya’nın öz evlatları Malatya’nın yönetimine gelecektir.” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın