08.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

​Sony, Xperia Z’nin Ardından Xperia C ve M Modellerinin de Fişini Çekti!

​Sony, Xperia Z’nin Ardından Xperia C ve M Modellerinin de Fişini Çekti!

Bir süre önce Xperia X serisi telefonları ile mobil sektörde dikkatleri üzerine çeken Sony‘nin bu yeni üst seviye cihazlarının ardından ”e bir de bunun üstüne Xperia Z6 mı gelecek?” sorusunu sormuştuk.

Ancak çok geçmeden öğrenmiştik ki Sony hiçbir zaman bir Z6 cihazı üretmeyecek. Yani Xperia Z serisi, Z5 ile son bulmuştu, dönem artık Xperia X dönemiydi. Ve şimdi bir kez daha anlıyoruz ki Xperia X serisi, artık tam anlamıyla Sony’nin yeni gözdesi. Zira Xperia Z’nin ardından C ve M modelleri de artık tarih oldu.

Üstte görmüş olduğunuz görsel, Sony’nin 2018 yılına kadar olan mobil cihaz takvimini ele almakta. Sony Mobile’ın yaptığı bir sunumdan sızdırılan bu -ve diğer- görsellerden de anlaşılacağı üzere Sony, amiral gemisi modelleri de dahil olmak üzere tamamen yeni bir Xperia serisi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Bunların yanı sıra yine sunumdan yola çıkarak Sony’nin ‘X’ logosunu ciddi anlamda yeni ürün pazarlama logosu olarak da kullanacağını söyleyebiliriz. 

Şu an için Sony’nin bu hamlesi henüz resmi olarak duyurulmuş değil. Ancak bu kadar hazırlık ve düzenlemenin ardından kısa bir süre içinde iş resmiyet kazanacaktır (zaten Xperia Z’nin bitmesi de bu şekilde olmuştu, önce söylenti olarak çıktı sonra resmi açıklama geldi).
Samsung Galaxy S8 Ne Zaman Çıkacak? Cihaz Hakkında Çıkan Bilgileri 2 Dk’da Anlattık! İzlemek için buraya tıklayın!

KAYNAK : http://www.webtekno.com/donanim/sony-xperia-z-nin-ardindan-xperia-c-ve-m-modellerinin-de-fisini-cekti-h17032.html

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın