03.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Yoğun İlk Gününü Geçirdi

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Yoğun İlk Gününü Geçirdi

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, 18 Ocak 2024 tarihinde Malatya’ya gelerek ilk gününü yoğun bir programla geçirdi.

Er, Malatya Havalimanı’nda coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Daha sonra AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen buluşma programına katıldı ve hemşehrileriyle bir araya geldi. Cumhur İttifakı Ortağı MHP Teşkilatı’nın da katıldığı programdan sonra Konteyner Kent’i ziyaret etti.

Er, Yeşilyurt Çukurdere Mahallesi Muhtarı Fatih Gönültaş’ın babasının vefatı dolayısıyla taziye ziyaretinde bulundu. Daha sonra AK Parti ve MHP teşkilatlarını ziyaret eden Er, Milletvekilleri ve Parti Teşkilatlarından yetkililerle birlikte Malatya Valisi Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Ayrıca AK Parti Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Er, aynı günün akşam saatlerinde bir televizyon kanalındaki canlı yayın programına katıldı. Yayından sonra Eskimalatya’daki şehit ailesini ziyaret etti. Kahraman Şehit Emre Taşkın’ın ailesine taziyelerini bildiren Er, tüm şehitlere minnettar olduklarını ve asla unutmayacaklarını belirtti.

Er’in yoğun ilk günü, Malatyalılardan yoğun ilgi gördü. Er, her programında geniş bir katılımla karşılandı.

Er, ilk günün değerlendirmesinde, “Malatya’ya gelmekten ve hemşehrilerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Malatya’mız için çok çalışacağız ve şehrimizi daha iyi bir noktaya taşımak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın