28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Arda Turan’ın en yakın arkadaşının şüpheli ölümü

Arda Turan’ın en yakın arkadaşının şüpheli ölümü

Sarıyer Reşitpaşa Mahallesi Tuncay Artun Caddesi’nde 14 Mayıs Cumartesi günü sabah 07.30 sıralarında yaşanan olayda, aile şirketi olan Küçükel İnşaat’da çalışan 31 yaşındaki Tahir Küçükel, bir gecekondunun bahçesinde yaralı şekilde bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri ve ambulans gönderildi. Sağlık ekipleri tarafından Okmeydanı’nda bulunan özel bir hastaneye kaldırılan Küçükel’in kafasında vurma ve düşmeye bağlı kan toplanması (ekimoz) olduğu görüldü. Ameliyata alınan Küçükel, dün sabaha karşı doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KESİN ÖLÜM SEBEBİNİ ADLİ TIP BELİRLEYECEK

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, Küçükel’in bulunduğu bahçe duvarının 3.5 metre olduğunu buradan düşmüş olabileceği ihtimalini araştırıyor. Küçükel’in kesin ölüm sebebi ise Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi sonucuna göre ortaya çıkacak.

ARDA TURAN DUA İSTEMİŞTİ

Arda Turan olay günü twitter adresinden, “Bugün benim için üzücü bir gün. Çok yakın arkadaşım Tahir Küçükel beyin kanaması geçirmiştir. Sizlerden de ismen dua istiyorum” demişti.

2 YIL ÖNCE AMERİKA’DAN DÖNMÜŞTÜ

Tahir Küçükel’in Amerika’da üniversite eğitimi tamamladıktan sonra 2 yıl önce Türkiye’ye döndüğü ve aile şirketinde çalıştığı öğrenildi. Küçükel’in son dönemde de çay sektöründe yatırım yaptığı kaydedildi.

HABERTÜRK

 

 

KAYNAK : http://www.milliyet.com.tr/arda-turan-in-en-yakin-arkadasinin-gundem-2246704/

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın