29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

BAŞKAN ÇAKIR GAZETECİLER ÖNEMLİ GÖREVLER ÜSTLENİYORLAR…

BAŞKAN ÇAKIR GAZETECİLER ÖNEMLİ GÖREVLER ÜSTLENİYORLAR…
Basının önemli görevler üstlendiğini dile getiren Başkan Çakır, “Gazetecilerimizle aynı mesai şartlarında çalışıyoruz. Eksiklerimizi tamamlamamızda yol gösterici oluyorlar. Aynı zamanda halkımızın da sesi oluyorlar. Bundan sonraki süreçte de basınımızla daima diyalog içerisinde olacağız” dedi.
Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ziyarette bulundu.
Bugün saat 12.00’de gerçekleşen ziyarette konuşan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, “Kongremizden sonra ilk başkanımız bizi ziyaret etti. Her konuda desteklerini gördüğümüz belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Malatya’nın sorunları aşmasında birlikte hareket edeceğimizi belirtmek istiyoruz” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, “Gazetecilerimizle aynı mesai şartlarında çalışıyoruz. Eksiklerimizi tamamlamamızda yol gösterici oluyorlar. Aynı zamanda halkımızın da sesi oluyorlar. Belik bizim göremediğimiz ulaşamadığımız noktalarda bize yol göstermiş oluyorlar. Bundan sonraki süreçte de basınımızla daima diyalog içerisinde olacağız. Şehrimizin geleceği ile ilgili olarak mutlaka basınımızın da burada söyleyeceği bir şeyleri oluyor. Bizde bundan istifade etmeye çalışıyoruz” dedi.
Basın mensupları ile bir süre sohbet eden Çakır, Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nde yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.
http://www.malatyabeydagi.com/haber/2236/baskan-cakir-gazeteciler-onemli-gorevler-ustleniyorlar.html

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın