07.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Battalgazi’de Doğalgaz Seferberliği: Her Mahalleye Doğalgaz Ulaşacak

Battalgazi’de Doğalgaz Seferberliği: Her Mahalleye Doğalgaz Ulaşacak

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. ile iş birliği içinde ilçenin tamamına doğalgaz ulaştırılması için çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini duyurdu.
Başkan Taşkın, AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Güngör Ateş ile gerçekleştirdiği görüşmede, Battalgazi’nin altyapı ihtiyaçları ve nüfus yoğunluğu göz önünde bulundurularak planlanan doğalgaz yatırımları hakkında bilgi aldı.

“Doğalgazsız Mahalle Bırakmayacağız”

Başkan Taşkın, yaptığı açıklamada, vatandaşların talepleri doğrultusunda doğalgazın ilçenin her köşesine ulaştırılması için kararlılıkla çalıştıklarını vurguladı. “Battalgazili hemşehrilerimiz müsterih olsunlar; inşallah doğalgazsız mahalle bırakmayacağız.” diyen Taşkın, hemşehrilerine daha kaliteli bir yaşam sunmak ve çevreyi korumak adına doğalgaz yatırımlarının önemine değindi.
Geleceğe Yatırım
Battalgazi Belediyesi, altyapı çalışmalarının yanı sıra ilçenin geleceğini her alanda yeniden inşa etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, yatırımlarla ilgili vatandaşların ihtiyaçları ve talepleri dikkate alınarak, ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde en uygun ve verimli çözümler hayata geçiriliyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın