18.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Bu yazı belki ar edip bir kaç ihtiyaç sahibine ulaşabilmelerine vesile olunması amacıyla yazılmıştır. Neredesiniz !

Bu yazı belki ar edip bir kaç ihtiyaç sahibine ulaşabilmelerine vesile olunması amacıyla yazılmıştır. Neredesiniz !

Bilindiği üzerine küresel  çapta covid -19 salgını yaşamaktayız. 1.nci  yılını dolduran salgın ile ülke ve millet  olarak zor günler geçiriyoruz. son genelge ile 17 uzun gün tam kapanmaya giderken  esnafımız  salgın nedeni adeta günah keçisi ilan edilip  işyerlerini açamayacak insanlar işine gidemeyecek, salgınla beraber, temel gıda sebze ve meyveye yapılan zamlar…. Milletimiz ekonomik ve sosyal olarak zor günler geçiriyor.

Mübarek Ramazan ayındayız 2 hafta öncesine kadar tam bir kapanma olacağını tahmin etmemek zor değildi.

Buradan memleketin sırtına kene gibi yapışanlara ve devletin imkanlarını kullanan ve yıllardır milletimiz sayesinde kazanç sağlayanlara seslenmek istiyorum…

Neredesiniz ?

Makamları şahsı menfaatleri için kullananlar yıllarca bu memlekette para kazananlar bu memleketin insanları üzerinden malları mülk rant sağlayanlar neredesiniz ?

Rüşvetçiler, kara para aklayıcıları, uyuşturucu kaçakçıları, insan kaçakçıları neredesiniz ?

Yıllarca bu aziz milletin üzerinden geçindiniz yediniz içtiniz bari bu Ramazan ayında ve bu zor günlerde çaldıklarınızın bir kısmını da olsa ihtiyaç sahiplerine veremediniz mi, günahlarınızı bir nebze de olsa temizlemeyi düşünemeyecek kadar aciz misiniz???

Eyy Rüşvetçiler ey kara para aklayıcılar  bu memleketin  insanlarına bari bu mübarek günlerde yardım edeydiniz çok mu zordu ?

STK başkanları  neredesiniz  ? bir kaç kişinin eline niçin bakıyorsunuz ? sizin şahsi destekleriniz  kazançlarınız birikimleriniz zekatınız   nerede  ? neredesiniz ?

Bari bugün verseydiniz  bugün Malatyalıların gönlünü alsaydınız ?

ihale koşturanlar doymadınız mı ? yıllarca  fesat karıştırdınız çarptınız – çırptınız bugün neredesiniz ?

 Ey makam sahipleri; devletin imkanlarıyla yeter şov izlediğimiz  yeter… her şeyi devletin imkanlarıyla yaptınız da şahsi servetinizden zekatlarınızı dahi veremediniz mi?? Gerçekleri görün artık  bu memleketin insanlarına ne zaman yardım edeceksiniz ?

Sakın ola Malatyalıyı Malatyalıları ahmak yerine koymayın

Yardımını yapanlar selam olsun güzel haberleri geliyor onlar baş tacı  benim sözüm memleketin üzerine kara bulut gibi saranlara makamlara paraşütle inenlere , hiç bir yeteneği olmayan çıkar – menfaat ilişkisi ile makamlarını işgal edenlere sözüm

Yeter artık yeter her şeyi devletten beklemeyin haydi görelim sizi

Not: Bu yazı belki ar edip bir kaç ihtiyaç sahibine ulaşabilmelerine vesile olunması amacıyla yazılmıştır.

 

Turgay Simavi

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın