03.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

CHP’li Ağbaba, AK Parti’nin seçim vaatleri genellikle balkonsuz, odasız bir eve benziyor

CHP’li Ağbaba, AK Parti’nin seçim vaatleri genellikle balkonsuz, odasız bir eve benziyor

AK Parti’nin seçim vaatleri genellikle balkonsuz, odasız bir eve benziyor. Her seçim öncesi halka vaatler yağdırıyor, ama seçimden sonra bu vaatleri unutuyor.

2023 seçimleri öncesinde de benzer vaatlerde bulundular. Mülakatı kaldıracaklarını, emekliyi enflasyona ezdirmeyeceklerini, Bağ-kurlulara prim gününü indireceklerini, stajyer ve çıraklığı sayılmayanların mağduriyetini gidereceklerini, tüm memurlara 3600 ek gösterge vereceklerini ve ev hanımlarına devlet destekli sigorta yapacaklarını söylediler.

Ancak bu vaatlerin hiçbiri henüz hayata geçirilmedi. Mülakat hala devam ediyor, emekliler enflasyona eziliyor, Bağ-kurlular prim gününü indirmedi, stajyer ve çıraklığı sayılmayanların mağduriyeti giderilmedi, tüm memurlara 3600 ek gösterge verilmedi ve ev hanımlarına devlet destekli sigorta yapılmadı.

Bu vaatlerin hayata geçirilmemesi, AK Parti’nin seçim öncesi halka verdiği sözleri tutmadığını gösteriyor. Bu durum, halkın AK Parti’ye olan güvenini sarsıyor.

AK Parti, bu vaatlerini hayata geçirmek istiyorsa, bir an önce harekete geçmeli. Aksi takdirde, halkta hayal kırıklığı yaratacak ve bu durum, 2028 seçimlerinde AK Parti’nin aleyhine sonuçlanabilir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın