19.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Eda Hoşhan, istifa etmesi için Battalgazi Belediyesince kendisine mobbing uygulandığını iddia etmesine yalanlama geldi

Eda Hoşhan, istifa etmesi için Battalgazi Belediyesince kendisine mobbing uygulandığını iddia etmesine yalanlama geldi

BAŞKAN GÜDER: “MOBBİNG İDDİASINDA BULUNANLAR HAKKINDA GEREKLİ YASAL İŞLEMLER BAŞLATILMIŞTIR”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, son günlerde bazı basın-yayın organlarında yer alan ‘Mobbing’ iddiaları üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Güder, “Belediyemiz hakkında yapılan asılsız ithamları ile karalamaya çalışan kişiler hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, son günlerde bazı basın-yayın organlarında yer alan ‘Mobbing’ iddialarına açıklık getirdi. Oraya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve tamamen algı oluşturmaya yönelik olduğunu vurgulayan Başkan Güder, iddia eden kişinin mevcut olarak görevine devam ettiğini ve hiç kimse tarafından herhangi bir mobbing’e maruz kalmadığının altını çizdi. İddiası sahiplerinin ‘Yavuz hırsız ev sahibini bastırır’ tavrında olduğuna da dikkat çeken Başkan Güder, bu kişiler hakkında gerekli yasal işlemlerinde başlatıldığını belirtti.

Başkan Güder, “Son günlerde bazı basın yayın organlarında çıkan haberlerde Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatif’inde başkanlık görevini yürüten Eda Hoşhan, istifa etmesi için Battalgazi Belediyesince kendisine mobbing uygulandığını iddia etmiştir. Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi Başkanlığını yürüten kişinin bu tavrı ‘Yavuz hırsız ev sahibini bastırır’ şeklindedir. Kooperatifin kuruluşundan itibaren bu görevi yürüterek, kendi kurduğu yönetim kurulu ile birlikte kooperatifi yönetmiş olup ve bugün itibarı ile bu görevine devam etmektedir. Büyük emekler ile kurulan ve birçok kadına iş imkanı sağlamakta olan Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifinin faaliyetleri, iddiada bulunan kişi ve yönetim kurulu tarafından durdurulma noktasına getirilmeye çalışılmaktadır. Kooperatif faaliyetlerinin devamını sağlayacak ve kooperatif üyelerinin menfaatine olacak iş ve işlemlere engel olmaktadırlar. İddia sahibi kişiye bugüne kadar herhangi biri tarafından mobbing yapılmamıştır. Bu tavırları ile kooperatif çalışmalarına engel olan, zarar veren ve baskı kuran iddia sahibi kendileridir. Hesap verebilirlik ve şeffaflık ilkeleri çerçevesinde etkin ve verimli hizmeti hedefleyen Belediyemiz hakkında yapmış oldukları asılsız ithamları ile karalamaya çalışanlar hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın