01.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

‘Emaneti çiğnetmeyeceğim’

‘Emaneti çiğnetmeyeceğim’

Milliyetin internet sitesinde yer alan habere göre ; MHP’de olağanüstü kurultay tartışmalarının yaşandığı sıcak gündemde Osmaniye’ye giden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hemşehrileriyle kucaklaştı. Osmaniye’de belediyeyi ziyaret eden Bahçeli, Belediye Başkanı Kadir Kara ve il yöneticileriyle bir araya geldi. Bahçeli’ye burada tespih hediye edildi. Bahçeli daha sonra belediyenin projesi olan “Masal Parkı”nın temel atma törenine katıldı. “Dik dur eğilme evlatların seninle”, “Durma ilerle evlatların seninle”, “Devletin başına Devlet gelecek”, “Hareketin lideri Devlet Bahçeli” sloganlarıyla kürsüye gelen Bahçeli, özetle şu mesajları verdi:

– KOMPLO MAŞALARA RAĞMEN : Müfterilere, paralel emellere rağmen iç dış komplo maşalara rağmen Osmaniye’nin emanetini çiğnetmeyeceğim.

– YA HEP YA HİÇ: Vatanımız kirli ihanet tuzağında kan kaybetmektedir. Ya hep ya hiç demek için vakit daraldı. Birliğimize kardeşliğimize musallat olan bölücülere haddi bildirilmeli. Ne gerekiyorsa yapılmalı. Her türlü tedbir alınmalı. MHP devletinin yanındadır. MHP kahraman Mehmetçik ve polislerin arkasındadır. Vatan nöbetindeki her evladın duacısıdır. Teröristlerin tamamı yok edilmeli. Tek bir silahlı eşkiya bölücü emel kalmamalı.

– DOKUNULMAZLIKTAN KAÇMAYIN: TBMM’de dokunulmazlık anayasa değişikliği mutlaka yapılmalı. Hiç kimse bundan kaçmamalı. Terörün beli mutlaka kırılmalı, ihanet ezilmeli.

– ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYARIZ: Parti olarak terör konusunda atılacak her türlü adamı destekleyeceğimizden emin olmalı herkes. Üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. MHP terörle mücadelede tarafsız olamaz olmayacaktır. Türkiye yanarken MHP, millet vurulurken, vatan zincirlenirken duyarsız kalamaz. Bu konuda hükümete açık çağrı yaptık. Fiili destek gerekirse hukuki boyut alabilir dedik. Türkiye için elimizi taşın altına koyarız dedik yine söylüyoruz. Zaman aleyhimize işliyor. Durmak, beklemek, kısır çekişmeler milli varlığımızı tehlikeye atmaktadır.

 

 

KAYNAK : http://www.milliyet.com.tr/-emaneti-cignetmeyecegim-/siyaset/detay/2245582/default.htm

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın