28.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Geçit ve Taşkın, Genç Girişimcilerle Buluştu

Geçit ve Taşkın, Genç Girişimcilerle Buluştu

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ve Battalgazi Belediye Başkan Adayı Av. Bayram Taşkın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Malatya Genç Girişimciler Grubu Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Baydemir’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda söz alan AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Av. Bayram Taşkın, önümüzdeki yerel seçimlerin diğer seçimlerden farklı olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Maalesef 11 şehirde, özellikle harabeye dönmüş 4 şehirden biri olan Malatya’mızda belediyecilik hizmetlerinden daha önemli ağır bir yük ile karşı karşıyayız. Hepimiz bir yıldır büyük bir travma yaşıyoruz. Geçenlerde bir arkadaşımız dedi ki ‘En büyük hayalin ne, vaadin ne?’ Dedim ki bir an önce Malatya’nın çarşısına kavuşmak.”

Belediyecilik hizmetleri noktasında kendilerinden önceki başkanların bıraktığı yerde, bu bayrağı daha ileriye taşıyacaklarının da altını çizen Taşkın, şunları söyledi:

“Arkadaşlarımız nereye bir taş koyduysa üstüne bir taşta biz koyacağız. Ve ileriye götürmek için bu bayrak yarışını devam ettireceğiz. Göreve geldiğimizde enkazın az olduğu hasarın az olduğu mahallelerimizde sosyal ve kültürel belediyeciliğin bütün hizmetlerini vatandaşlarımızın ayağına nezaketle götüreceğiz. Hizmeti sunarken vatandaşımızı incitmeyeceğiz. Biz sağlam kalan sokaklarımızda kaldırım, asfalt, aydınlatma, temizlik ve sosyal donatılara devam edeceğiz.”

  • Geçit, Malatya’da deprem sonrası ticari hayatın ayağa kalkmasının şehir ekonomisi için çok önemli olduğunu ve bunun farkında olduklarını söyledi.
  • Battalgazi ilçesinde çarşıda ve Yeşilyurt ilçesinde de ticari işletmelerde büyük kayıplar olduğunu ve öncelikli olarak ticareti ayağa kaldırmak istediklerini belirtti.
  • Yeşilyurt’un küçük sanayi siteleri ve 2 tane Organize Sanayi Bölgesi ile şehir ekonomisinde önemli bir yere sahip olduğunu ve bu bölgelerde de ciddi iş gücü kaybı olduğunu vurguladı.
  • Bu iş gücü kayıplarının sebebinin konut yetersizliği olduğunu ve Yeşilyurt’ta rezerv alanlarının belirlendiğini söyledi.
  • Göreve geldiklerinde özellikle dar gelirli vatandaşlar için TOKİ işbirliği ile konut yapacaklarını açıkladı.

#Malatya #AKParti #YerelSeçimler #BelediyecilikHizmetleri #GençGirişimciler #TravmatikYaşantılar #EnkazKaldırma #BayrakYarışı #VatandaşMemnuniyeti

#Yeşilyurt #Battalgazi #ProfDrİlhanGeçit #AvBayramTaşkın #TOBB #AbdurrahmanBaydemir #Çarşı #SosyalveKültürelBelediyecilik #AltyapıÇalışmaları

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın