19.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci ve kadın kollarının seçim çalışmalarında, demokrasimiz adına utanç verici bir durum yaşandı.

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci ve kadın kollarının seçim çalışmalarında, demokrasimiz adına utanç verici bir durum yaşandı.

DEMOKRASİYE KAYNAR SU DÖKÜLDÜ

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kaldığı bu günlerde, İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci ve kadın kollarının seçim çalışmalarında, demokrasimiz adına utanç verici bir durum yaşandı.
İYİ Parti Battalgazi belediye başkan adayı Ali Ekinci’ye destek vermek amacıyla broşür dağıtan kızı,Dilek Ekinci’nin de aralarında bulunduğu bir gruba, Çöşnük mahallesindeki bir apartman içerisinde kaynar su döküldü.
Dökülen kaynar su,başkan adayı Ali Ekinci’nin kızı Dilek Ekinci’nin vücuduna isabet etti ve vücudunun çeşitli yerlerinde 2. derecede yanık oluştu.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan başkan adayı Ali Ekinci olayı doğrulayarak, kızının iş göremezlik raporu aldığını belirtip “İnsanları ötekileştirerek bir yere varamayız” dedi.
Ekinci “Bu ülkede kırmızı çizgimiz Vatandır, Bayraktır, Ezandır. Bizler bölücü değiliz. Demokrasiden,kardeşlikten yanayız. İnsanlar siyaset uğruna birbirine düşürülmemelidir. Bu bir yerel seçimdir. Bu seçimde Projeler yarışmalı, ilimizi yönetecek adayları konuşmalıyız, lakin bizler bugün, genç kızlarımızın üzerine dökülen kaynar suyu konuşuyoruz. Bu olayı gerçekleştirenin bayan, aynı zamanda bir anne olması daha vahim ve üzücüdür.Bu vahim olayı gerekleştiren hanımefendi ileride hatasını anlayacaktır. Biz kimseden şikayetçi olmayacağız.Bu dökülen kaynar su Kızıma evladıma değil,Demokrasimize dökülmüştür “dedi.

 

 

 

 

 

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın