29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Kozluca’ya Çok Amaçlı Sosyal Tesis

Kozluca’ya Çok Amaçlı Sosyal Tesis

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kozluca halkına çok amaçlı sosyal tesis olarak hizmet vermesi amacıyla eski belediye hizmet binasında yapılan tadilat çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.  

Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında, binanın tadilat işlerinin büyük bir bölümünün tamamlandığı belirtildi.

Ön cephesi 3, arka cephesi 5 katlı olan ve toplam 1700 m2 kapalı alana sahip Kozluca eski belediye binasında şu anda dış cephe yenileme ve boyama çalışmalarının yapıldığı, ayrıca iç kısımlarda da elektrik ve mekanik işlerin montajına başlandığı dile getirildi.

Tadilat projesine göre zemin katta; bay ve bayan taziye salonları ile 2 adet çok amaçlı salon ve muhtar odası yapılacak.

Birinci normal katta Bayan Kur’an kursu, 2 adet çok amaçlı salon, öğretmen odası, öğrenciler için etüd odası ve kütüphane; ikinci normal katta ise bay Kur’an kursu, 2 adet çok amaçlı salon, öğretmen odası, öğrenciler için etüd odası ve kütüphane bulunuyor.

Kozluca Mahallesi sakinlerinden Başkan Çakır’a teşekkür

Kozluca Mahallesi sakinleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerine yapılan diğer hizmetlerin yanısıra özellikle eski belediye binasının yeniden tadil edilip, çok amaçlı bir sosyal tesis olarak hizmet verecek olmasından büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibine teşekkür ettiklerini söylediler.

kozluca_tesis_2016

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın