03.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi, rakımı yüksek olan ilçelerde karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, rakımı yüksek olan ilçelerde karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kar yağışının yoğun olarak görüldüğü Malatya merkezi ve kırsal mahallelerde, ayrıca rakımı yüksek olan ilçelerde karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar, hayatın olumsuz etkilenmemesi için 7/24 esasına göre devam ediyor.

Kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde, Büyükşehir Belediyesi ekipleri kar küreme ve buzlanmaya karşı çalışmalarını aksatmaksızın sürdürüyor. Malatya merkezinde, kar yağışı nedeniyle kaldırımlarda temizleme ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Şu anda, Akçadağ İlçesinde 6, Darende İlçesinde 15 olmak üzere toplamda 21 mahalle yolu yoğun kar yağışı nedeniyle kapalı. Yolların ulaşıma açılması için Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışmalar kapsamında yolda kalan vatandaşların araçlarına da yardımcı oluyor. Bu bilgiler, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadele çalışmalarının genel bir özetidir. Daha fazla bilgi için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın