02.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde son yıllarda çok büyük tuhaflık yaşanıyor.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde son yıllarda çok büyük tuhaflık yaşanıyor.
Battal Kanbay’dan sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğünde göreve gelen Hatice Özdemir Müdür gelir gelmez asrın felaketi depremi yaşayan Malatya’yı tam olarak tanıdı ve deprem zamanında da Milli Eğitime bağlı personeli Depremde Görevlendirme yapıp gerekeni yapan Malatya Milli Eğitim Camiasını bilhassa tam tanıdı, İyi güzel şeyler yapacak diye temenni ederken son aldığımız duyumla Tayinin çıktığını öğrendik.
 Tabi Sayın Bakan henüz bir açıklama veya atama yapmamış, aldığımız bilgiye göre İstanbul Sultanbeyli Milli Eğitim Müdürü Malatya’ ya atanıyor.
Deprem Bölgesinde Sayın Bakan gelip bir gezse biraz bilgi sahibi olsa bizimle hemfikir olacak ki bu tayin olayını durdurması Lazım.
Birde Sayın Bakan bazı şeyleri İttifak yaptığı Parti istemese de İllerde Cumhur İttifakın Ortağı Tabanda Sivil Toplum Kuruluşları ve Sendikalarda her ne hikmetse Cumhur İttifakı ile zamanında birbirine zıt bazı Kurumlar gibi Milli Eğitimde de böyle bir atama yapması ilerde bazı sıkıntılar yaratacak, bilerek mi bilmeyerek mi yapılıyor zaman gösterecek.
Sayın Bakan Malatya Milli Eğitim Müdürü Sayın Hatice Hanımın buradan başka yere almanız Bu deprem şehrinde Milli Eğitime bağlı Kurumda daha büyük sıkıntılar doğuracak, takdir sizin.
Divanda oturup Gökteki Hilali seyredenlerle Depremde ailesini bırakıp gece gündüz demeden her işe koşan Malatya Milli Eğitim kurumundaki Personeli bir tutmayın. Zaten okul yok öğretmenin kalacağı yer yok Müdürlük Binası olmayan bir şehri hiç tanımayan birini atama yaparsanız Malatya Eğitim Camiası büyük sıkıntı çeker geçmiş geleceğe ışık tutar, Bakan sizsiniz biz naçizane gerçekleri dile getiriyoruz, gerisi sizin tasarrufunuz. Arzımız odur ki gereği yapılacaktır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın