03.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Adalet Bakanı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan Malatya’daki avukatlar ve adliye binası için bir dizi talepte bulundu.

Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Adalet Bakanı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan Malatya’daki avukatlar ve adliye binası için bir dizi talepte bulundu.

Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan Malatya’daki avukatlar ve adliye binası için bir dizi talepte bulundu.

MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu, 6 Şubat depreminden sonra avukatların zor şartlarda mesleklerini yürüttüklerini belirterek, bu süreçte ekonomik olarak destek olması için deprem bölgesinde esnaflara verilen KOSGEB kredilerinden avukatların da yararlanmasını talep etti.

Depremde ağır hasar alıp yıkılan Malatya adliye binasının yapımının hızlandırılması için mevcut bütçeden ek ödeme tanımlayarak adliye binasının bir an önce bitirilmesini de isteyen Fendoğlu, ayrıca yeni adliye binasının inşaatı bitene kadar Malatya’da bulunan ve 7 farklı binada hizmet veren adli hizmetlerin en azından duruşmaların yapıldığı binaların Yeşilyurt Belediyesi’nin yeni hizmet binasında tek çatı altında toplanmasını istedi.

Fendoğlu, bu taleplerinin Malatya’daki avukatlar ve adalet hizmetlerinin daha iyi bir şekilde yürütülmesi için önemli olduğunu belirterek, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan olumlu yanıt beklediklerini söyledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın