30.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya Milletvekili ve MHP MYK Üyesi Mehmet Celal Fendoğlu’ndan Ramazan Bayramı Mesajı: Birlik, Dayanışma ve Filistin İçin Dua

Malatya Milletvekili ve MHP MYK Üyesi Mehmet Celal Fendoğlu’ndan Ramazan Bayramı Mesajı: Birlik, Dayanışma ve Filistin İçin Dua

Mehmet Celal Fendoğlu’ndan Ramazan Bayramı Mesajı: Birlik, Dayanışma ve Filistin İçin Dua

Malatya Milletvekili ve MHP MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yapan Fendoğlu, Filistin’de yaşanan insanlık dramına da dikkat çekti.

Bayramın Manevi Atmosferi

Fendoğlu mesajında, Ramazan ayının manevi atmosferinden bahsederek, bayramın bu atmosferle birlikte idrak edilmesinin önemine değindi. Bayramın birlik ve beraberliğin perçinlenmesi, kucaklaşmanın kuvvetlenmesi ve umutların yeşermesi için vesile olmasını diledi.

Dayanışma ve Kardeşlik Vurgusu

Ramazan Bayramı’nın dayanışma ve yardımlaşma, hatır sorma ve gönül alma gibi değerleri hatırlatması gerektiğini belirten Fendoğlu, hataların affedilmesi ve kırılan kalplerin onarılması için bu özel günlerin önemine vurgu yaptı.

Filistin İçin Dua

Fendoğlu mesajında, Filistin’de yaşanan insanlık dramına da değinerek, terör devleti İsrail’in saldırılarına maruz kalan Filistinli kardeşlerimiz için dua etti. Gazze’yi ablukaya alan İsrail’in yaptığı soykırımı kınayarak, bayramın Filistinliler için de felaha kavuşma vesilesi olmasını diledi.

Şehit ve Gazilere Minnet

Mesajında şehit ve gazileri de unutmayan Fendoğlu, şehitleri rahmetle anarak, ailelerinin ve yakınlarının bayramını kutladı. Gazilere de şifa ve sağlık dileklerinde bulundu.

Güvenlik Güçlerine Teşekkür

Ülkemizin güvenliği için görev yapan güvenlik güçlerine de teşekkür eden Fendoğlu, onlara sağlık, başarı ve esenlikler diledi.

Bayram Tebriği

Fendoğlu mesajının sonunda, Büyük Türk Milleti’nin, Malatyalı hemşehrilerinin ve gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, selam ve saygılarını sundu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın