30.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya’da Yaralar Sarılacak, Eskisinden Daha Güzel Bir Şehir İnşa Edilecek

Malatya’da Yaralar Sarılacak, Eskisinden Daha Güzel Bir Şehir İnşa Edilecek

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, 6 Şubat depremlerinin büyük yıkıma neden olduğu Malatya’da yaraların sarılacağını ve devlet-millet ele ele eskisinden daha güzel bir Malatya ve Battalgazi inşa edileceğini kaydetti.

Seçim çalışmalarına devam eden Taşkın, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek yoğun ilgi gördü. Vatandaşların önceliklerinin depremin yaralarını sarmak olduğunu ifade eden Taşkın, Malatya’da hayatın her haliyle normalleşmesi için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.

Yaklaşık 14 milyon insanın etkilendiği 6 Şubat depremlerinin izlerini ancak ve ancak güçlü bir devletin silebileceğini vurgulayan Taşkın, hükümetin deprem bölgesini her konuda önceliklediğini aktardı. Kalıcı konutlar, köy evleri, yeni çarşı ile tahrip olan altyapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanana kadar tüm gayretleri ile çalışacaklarını kaydetti.

“İnşallah devletimizin gücü ve Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu sayesinde inşatlarımız hızla devam ediyor. İki üç ayda bir inşaatlar tamamlandıkça kura çekimleri devam edecek. 18 bin konutta çalışmalar sürüyor. Kardeşlerimiz umutlu bir şekilde bekliyor. Kurada çıkanlar sevinçli, diğerleri heyecanla bekliyor. İnşallah kurası çıkmayan kardeşlerimiz de önümüzdeki kura çekimlerinde evlerine kavuşacaklardır. 31 Mart seçimleri sonrasında da halkla iç içe olmayı sürdürerek, eskisinden daha güzel bir Malatya ve Battalgazi’nin inşası için gayret edeceğiz” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın