03.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya’ya Gelecek Vizyonu Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in Projeleridir

Malatya’ya Gelecek Vizyonu  Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in Projeleridir

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hatunsuyu Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu ve bölgede yapılanları anlattı. Güder, yakın zamanda hayata geçireceği çalışmalara değindi ve ilçeler arasında doğalgazda en fazla yatırımı Battalgazi’ye aldıklarını belirtti.

Başkan Güder, “Hatunsuyu’nda doğalgazda yüzde 20 civarında eksiğimiz var. İnşallah kısa sürede oraya başlanılacak. Alişar’a girilecek. Kemerköprü, Boran, Toygar’dan alıp geleceğiz. Eskimalatya, Hanımınçiftliği ve Orduzu bölgelerinin de doğalgazını bitirmemiz gerekiyor. Köylerde internet sıkıntısı var. Bu konu ile ilgili Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı ile görüştük. Bu sıkıntılı bölgeleri de böylece halledeceğiz.” dedi.

Güder, iki sanayi alanı kazandırdıklarını ve bu bölgelerden geldikleri için bu bölgelerin insanına hizmet götürmeleri gerektiğini belirtti. Güder, “Şimdiye kadar çoğunlukla çevreyolunun üstüne yatırımlar yapıldı. Biz de çevreyolu altına yatırım yaparak bu iki alanın eşit olmasını istedik, istiyoruz. Şehri homojen, dengeli bir şekilde dağıtmamız lazım. Hep bunun için çalıştık. Yapmış olduğumuz çalışmalar da kısa mesafeli değil, şehri geleceğe doğru hazırlayan projeler. Doğalgazsız yer bırakmayacağız. Yollarımızı genişleteceğiz. Bir yerde ulaşım güzel olursa o bölge de gelişir.” dedi.

Hatunsuyu Mahallesi sakinleri, Başkan Güder’in son dönemde yapmış olduğu hizmetlerden memnun olduklarını dile getirdiler. Mahalle sakini Şerif Bakır, “Deprem döneminde Hatunsuyu’na çok büyük imkanlar sağladı. Yeni dönemde vereceği hizmetler için kendisini destekliyoruz. Ben bir CHP’li olarak Osman Başkan’ı her zaman destekliyorum, yine desteklemeye devam edeceğim. Çünkü gerçekten çok büyük hizmetleri var. Hizmet için var olan bir başkan.” diye konuştu.

Bir diğer mahalle sakini Bilal Demir ise, “Beş yıl içinde başkanımız samimiyetle, halkın içinde olarak, halkın sorunlarını bilerek, halkla beraber hareket ederek halkın en üstünden en alt kademesine kadar herkese dokundu. Önümüzdeki dönem de Osman Başkanı’mızı görmek istiyoruz. Çalışmalarından çok memnunuz. Osman Başkan’ın en iyi hizmetlerinden birini doğalgaz olarak görüyorum. Hatunsuyu’nun şu anda yüzde 80’i doğalgaza kavuştu. Bu büyük bir hizmet. Çevreyolu üstü nasıl bu hizmetlerden yararlanıyorsa çevreyolunun altı da Osman Başkan sayesinde bu hizmetlerden yararlanıyor. Her konuda kendisi bir telefonla yanımızda. Rahat ulaşabiliyoruz. 7/24 mahallelerde geziyor.” ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın