29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Mavi Renk Nasıl Kombinlenir?

Mavi Renk Nasıl Kombinlenir?

Havalar ısınmışken soft renklerin başında gelen mavi renk kombinleri nasıl yapılır anlatalım istedik. Öncelikle mavi rengin tonlarını yazın sıcak havasında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Siyah ve koyu kıyafetlerden yazın uzaklaşmanız tesettürlü hanım arkadaşlar için daha rahatlık olacaktır. Bilindiği gibi koyu renkler ısıyı daha çok içerisinde toplar.

Şimdi zaman kaybetmeden mavi renk nasıl kombinlenir bakalım.

Tesettürlü Buz Mavisi Kombinler

Buz mavisini bu yaz kıyafetlerinizde ana renk olarak seçebilirsiniz. Resimdeki gibi buz mavisi tonlarını tüm kıyafetlerinizde toplayabilirsiniz. Bir tek desenli gömlek ile tamamlanan kombinler yapabilirsiniz. Bu tür kıyafetlerinizin aksesuar renkleri gümüş ayakkabı tonlarınızda lame tonlarında olmalıdır. Yine yaza özel aksesuarlar ile mavi renk kombinlerinizi hazırlayabilirsiniz. Yukarıdaki kombinleri Armine markasında bulabilirsiniz.

Yine Armine markasından son zamanların modası önü düğmeli etekleri kuşak ekleyerek daha tarz hala getiren tasarımları etek şeklinde mavi renklerle birleştirebilirsiniz. Etek ve eşarp uyumu yaparak yine mavi renkleri kombinleyebilirsiniz. Şunu söylemeliyiz ki maviye en çok uyumlu renk kesinlikle beyazdır.

Zıt Tonlar Tercih Edin

Mavi kombin önerilerimize birkaç örnekte Alvina markasından yapalım dedik. Yaza özel hem uygun fiyatta hem de kaliteli kombinlerden oluşan alvina tasarımlarından mavinin en şık tasarımlarını seçtik. İlk resimde genelde bu sezon görülen püsküllerin yazlık kumaşlarda hırkalarda buluşmasını görüyoruz. Mavi tonları timsah derisi şeklinde dizayn eden Alvina koyu mavi renk eşarp kullanarak yazlık hırka ile kombin oluşturuyor. İçine her zamanki gibi beyaz gömlek kullanarak mavi rengi daha çok ortaya çıkarıyor.

Maviyle Uyumlu Renkler Nelerdir?

Eğer mavinin yanına hangi rengi yakıştırırım diyorsanız; “yeşil, beyaz, siyah, mor, krem, turkuaz, ten rengi ve toz pembe” renklerini seçmeniz doğru bir seçim olacaktır.

Sizde nasıl mavi rengi kombinleri yapabilirim diye düşünenlerdenseniz mavi tonlarını soft renklerden seçip beyaz ile ya da daha belirgin tasarımlar isterseniz çok zıt renkler ile kullanabilirsiniz. Mavi tonlarını tatlı pudra renkleriyle de birleştirebilirsiniz. Mavili günler!

Kaynak: http://nurfeza.com/

KAYNAK : http://yenikadin.com/mavi-renk-nasil-kombinlenir-8570554-haberi/

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın