29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Mehmet Çınar’ın Kamuoyu Açıklaması Sözcü Gazetesine ve Chp Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’ya Cevap !

Mehmet Çınar’ın Kamuoyu Açıklaması Sözcü Gazetesine ve Chp Malatya Milletvekili  Veli Ağbaba’ya Cevap !

KAMUOYU AÇIKLAMASI

Değerli Hemşehrilerim;

2009 yılından bu yana, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde, AK Parti’nin AK kadrolarında çeşitli kademelerde görev yapmaktayım.

Bugüne kadar  Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN başta olmak üzere teşkilatımız ve bize güvenen yol arkadaşlarımızı mahcup etmemek için, ilkeli ve ahlâklı bir duruşla, memleketimizin menfaatlerini öne alan bir gayret içerisinde olduğumuz bütün kamuoyunun mâlumudur.

Son günlerde birtakım iftirâlar ile organize bir şekilde; partime, kurumuma, şahsıma ve aileme yönelik itibar suikastları ve algı operasyonları ile saldırılar düzenlenmektedir. Ailemin sahibi olduğu şirket ile kurumumuz arasında irtibat kurulmaya çalışılarak şahsımı, yüklenici firmaları ve kamu kurumu olan belediyeyi yıpratmak amacıyla, haber adı altında, yayınlar ve sosyal medyada paylaşımlar yapıldığı görülmüştür. Sözcü Gazetesi İnternet Sitesinde yer alan 24.04.2021 tarihli yayın da bu kapsamdadır.

Söz konusu yayında bahsi geçen projeler Kamu İhâle Kanunu çerçevesinde yapılmış ihâleler sonucunda yasal yükleniciler tarafından yapılan işlerdir. Söz konusu işler nedeniyle kullanılacak malzemelerin seçimi konusunda şahsımın ve belediyemizin herhangi bir biriminin yönlendirmesi söz konusu olamaz! Söz konusu işler nedeniyle belediyemiz herhangi bir alım yapmamıştır. Kaldı ki bu, yapılan ihâle kapsamında mümkün de değildir. Şirketler kendi menfaatlerini gözeterek ticarî faaliyetlerini organize ederler. İlgili yüklenici şirketler de bu kapsamda hareket etmişlerdir. Belirtmekte fayda var ki aileme ait olan firma Doğu Anadolu Bölgesi ve dolayısıyla Malatya ile çevresinde gaz beton imalatı yapan tek firmadır.

Esasen söz konusu haberin servis ediliş sebebi, milletvekilliği görevi de yapan ve söz konusu yayında açıklamalarına yer verilen şahsın gaz beton alanında farklı bir markanın bayiliğini yapmasına dayanmaktadır. Malatya ilinde gaz beton üretiminin yapılmaya başlanması ile işleri azalan bu şahıs, ticarî çıkarını siyasî alana çekerek iftira atmıştır. Esasen Genel Başkan Yardımcılığını yaptığı siyasî parti ve kendisinin terör örgütleri ve teröristler ile ahlâk, edep ve insanlıktan uzak ilişkilere dayalı siyâset tarzı ilimiz için utanç kaynağıdır.

Belediyemizin gerçekleştirdiği yüzlerce proje arasından sadece bu projelerin seçilerek algı oluşturulmaya çalışıldığı açıktır. Hizmet etmek, proje üretmek varken algı ile menfaat temin etmek isteyenler her zaman olduğu gibi bugün de gerçek karşısında kaybedeceklerdir! Tüm bu algı ve yıpratma çabalarına karşı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN öncülüğünde, onurlu bir şekilde ilçeme ve ülkeme hizmet etmeye, hemşehrilerimden aldığım büyük güçle devam edeceğim! Mensubu olduğum partime, kurumuma ve şahsıma yapılan bu alçakça ve haysiyetsizce saldırıları yapanlar ve iftiraları atanlar hakkında hukuk nezdinde tüm haklarımı kullanacağımın bilinmesini isterim.

Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunarım!

                                                                                                                                                                                                                                         Mehmet ÇINAR

                                                                                    Yeşilyurt Belediye Başkanı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın