03.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Ankaragücü-Rizespor maçında yaşananlara tepki

MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Ankaragücü-Rizespor maçında yaşananlara tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankaragücü-Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler’e yönelik saldırıyı ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun süreci yönetememesini eleştirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankaragücü-Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler’e yönelik saldırıya ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun süreci yönetememesine tepki gösterdi.

Bahçeli, yaptığı açıklamada, “Ankaragücü ile Rizespor arasındaki müsabakanın bitiminden hemen sonra maçın hakemine yönelik yumruklu saldırı, bunun ardından olağanüstü bir ortamın yaratılması, Türkiye Futbol Federasyonu’nun süreci sağduyu ve soğukkanlılıkla yönetememesidir” dedi.

Bahçeli, “Mehmetlerimiz, polislerimiz, korucularımız, masum insanlarımız şehit edilirken çıtı bile çıkmayanların birden bire ortalığı ayağa kaldırmak için seferber olmaları bize göre son derece düşündürücü bir çarpıklıktır” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, açıklamasının sonunda, “Türk sporunun bu tür çirkinliklere kurban edilmesine izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

Bahçeli, yaptığı açıklamada, Ankaragücü-Rizespor maçında yaşananları şu şekilde değerlendirdi:

“Ankaragücü ile Rizespor arasındaki müsabakanın bitiminden hemen sonra maçın hakemine yönelik yumruklu saldırı, bunun ardından olağanüstü bir ortamın yaratılması, Türkiye Futbol Federasyonu’nun süreci sağduyu ve soğukkanlılıkla yönetememesidir.

Bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Sporun centilmenlik ve fair-play ruhuna aykırı olan bu eylemi yapanların en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğine inanıyoruz.

Türk sporunun bu tür çirkinliklere kurban edilmesine izin vermeyeceğiz.

Mehmetlerimiz, polislerimiz, korucularımız, masum insanlarımız şehit edilirken çıtı bile çıkmayanların birden bire ortalığı ayağa kaldırmak için seferber olmaları bize göre son derece düşündürücü bir çarpıklıktır.

Bu çarpıklığın sorumlularının da bir an önce ortaya çıkarılarak adalet önünde hesap vermesi gerektiğine inanıyoruz.”

SONUÇ:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankaragücü-Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler’e yönelik saldırıyı ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun süreci yönetememesini eleştirdi. Bahçeli, bu saldırıyı şiddetle kınadığını belirterek, sorumluların bir an önce ortaya çıkarılarak adalet önünde hesap vermesi gerektiğini söyledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın