04.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

MHP Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu Kurban Bayramı Dolasıyla Bir Mesaj Yayımladı

MHP Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu Kurban Bayramı Dolasıyla Bir Mesaj Yayımladı

“MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ VE MYK ÜYESİ MEHMET  FENDOĞLU,  KURBAN BAYRAMI MESAJI”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu Kurban Bayramı mesajında;

“Bugün itibariyle İslam coğrafyasında Kurban Bayramını karşılamanın heycanı ve  sevinci hane hane, il il, ülke ülke ve kıta kıta yayılarak bayrama kavuşmayla taçlanacaktır.

Gönüllerdeki bayram sevinci ile birlikte Cenab-ı Allah’ın rızasını almak için yerine getirilecek Kurban İbadeti ve edilecek dualar, gönül coğrafyamızı baştan başa kuşatacaktır.

Bayram bağışlamadır, hatırlamadır, hoşgörüdür, şefkattir, sıcaklıktır, merhamettir, vuslattır.  Bugün birbirimizi daha iyi anlama, ahlaki erdemlerimizi geliştirme ve başkalarının dertleriyle dertlenme zamanıdır.

Kurban bir Müslümanın bütün varlığını, gerektiğinde Allah yolunda feda etmeye hazır olduğunun kanıtıdır. Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanmak için yapacağımız Kurban ibadetini ifa ederken muhtaçları hatırlamak manevi sorumluluktur.

Paylaşmanın fazileti, yardımlaşmanın güzelliği, zorda ve darda kalanlara el uzatmanın ahlaki değeri bayramın gerçek anlamında saklıdır.

Bizi biz yapan kültürümüzde bayramlaşmanın yeri ayrıdır. Bu bayramda tüm yakınlarımızla,komşularımızla ve bir selam bekleyen tüm hanelere ulaşmalı, sofralarımızın bereketini ihtiyaç sahipleriyle paylaşmalı kapısının çalınmasını umutla bekleyen vatandaşlarımıza ulaşmalı, bir olduğumuzu her şartta ve koşulda beraber olduğumuzu göstermeliyiz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın